Хахахах ќути последниве 2-3 месеци како ми се борда повеќе него во зима + си намерачив нова даска сега уште повеќе ќе биде јанза до декември/јануариНајлош момент, коа ќе ми се приборда у јули... -.-
Хахахах ќути последниве 2-3 месеци како ми се борда повеќе него во зима + си намерачив нова даска сега уште повеќе ќе биде јанза до декември/јануариНајлош момент, коа ќе ми се приборда у јули... -.-
Де пофали се со слика.Хахахах ќути последниве 2-3 месеци како ми се борда повеќе него во зима + си намерачив нова даска сега уште повеќе ќе биде јанза до декември/јануари
Уште не сум го земал ама ќе биде наскоро, еве гоДе пофали се со слика.
Најискрено, ако се од оние ептен стари модели... би требало да му платиш на некого со цел да ти ги земе, а штом ти немаш поим од скијање, скиите се сигурно ептен стари, па не гледам кој би ти ги купил....Zdravo lugje sakam da prasam kolku se prodavaat skii na staro bidejki imam edni vo garaza a jas neam poim od skianje pa si rekov zoso da ne gi prodadam Inace Rossignol se skiite pa ako moze nekoj da pise bi bilo super Pozdrav.
До која цена би сакал да дадеш? Пиши во ПП знам неколку души што продаваат.Препорачајте некој половен евтин snowboard за почетник (читај за прв пат )...
Да не знае некој кај можам овие да ги најдам во Македонија?