Me mrzi da postiram ili da komentiram na vakvi gluposti. Ako saka nekoj neshto da me prasha ete ima private za toa, ke odgovoram kolku sho mozam i ke pomognam kolku sho mozam. Ama na sila nemozi nikoj nishto, pa i da me vregja tuka na forumot kako ovaj cool mi ide pa da ne pomagam ich. Oti nekoj ide na forumo zaradi zabava, i od vreme na vreme samo da izbega malku. A nekoj ide tuka za epten seriozno. Epa jas ne sum za serioznoto. Nemozam da sum seriozna so lugje sho na sekoj vtor post, te komentira, te vregja i kazuva kakva sum sho sum. Toa e vekje nelugje. Dali nekoj znae sho e pochit tuka, ne vervam oti eve posle ovaj posto sho ke go pisham sega, 100 % sum sigurna deka ke ima post od nego pak kaj sho me vregja, i moderatorite ke vikat deka e toa normalno i ke go ostavat posho praj "guzva". Be my guest
Ne pagjam na takvi finti, nitu me interesira sho i kako. Ete rekov, koj saka muabet so mene, koj saka da znae ili da prasha toj mozi da prati private message.
I ushte edno neshto da znaete site. Ako bilo tolku lesno da zemish koj sakash tuka i da zaraboti kako saka i tn. Ondak ne bi imala jas rodnini vo makedonija vekje, site bi gi zela tuka. Ne e tokmu lesno kako sho mislat site.
I btw Coool.. Ne sum tuka dojdena nego tuka sum rodena. Zatoa ne zbori kaj sho ne tie mesto i ne zboruvaj za mene ko ne me znaes. Me sledish postovi koj gi pisham kaj sho ser zafrkavam i kaj sho ne sum seriozna i po toa ti demek znaes kakva sum, sho sum. Zatnise vekje. Ne e interesno i ne me spomnuvaj poveke.
cao.