Симитис: Грција да не се задолжува за вооружување, во војна со Турција нема шанси

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
А кој ќе ја запре? САД и се сојузници, Гејлада кажа колку и е долга чергата пред два дена. На овој дел од светот Турција е најголема сила и не се правете глупи!

Ако е будала да ризикува тотален пропаст прво економски а после и територијален само напред нека иде. Немора пристрасен да бидеш ако турчето ти пуштило водичка дека сте "браќа" ради грците . Сила е да, кога земјата ќе се врти во супротен правец.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ако е будала да ризикува тотален пропаст прво економски а после и територијален само напред нека иде. Немора пристрасен да бидеш ако турчето ти пуштило водичка дека сте "браќа" ради грците . Сила е да, кога земјата ќе се врти во супротен правец.
Абе трол еден, од каде јас брат со Турците? Само ти изнесов реално согледување на работите. Какви економии споменуваш кога турците веќе со години имаат раст на економијата, 80 милиони народ е тоа. Со чатали ќе ги поразат јужниве педери!

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
Абе трол еден, од каде јас брат со Турците? Само ти изнесов реално согледување на работите. Какви економии споменуваш кога турците веќе со години имаат раст на економијата, 80 милиони народ е тоа. Со чатали ќе ги поразат јужниве педери!

Како со чатали? Ќе поцркаат од глад пред да стигнат до Солун. Уште чекам одговор од Запатија како туриците ќе снабдат/префрлат/прехранат 5 милиони војска и 15 милиони цивилно население преку 2 моста без да се земе во обзир дека тие мостови можат да бидат бомбардирани.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.255
Абе Tzeench, а што се чаталиш ти толку за Грците?? Да не си и ти како тој копилето Реален? Изгледа и ти имаш нешто грчко во себе, дај не глупирај се без везе.. Оди иселувај се во Грција ако сакаш да гинеш за нив, барем турците во пакет да те однесат и тебе..

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
Абе Tzeench, а што се чаталиш ти толку за Грците?? Да не си и ти како тој копилето Реален? Изгледа и ти имаш нешто грчко во себе, дај не глупирај се без везе.. Оди иселувај се во Грција ако сакаш да гинеш за нив, барем турците во пакет да те однесат и тебе..

Потурицо не кењај, освен линкови од А1 и тртмк немаш ништо друго . Ајт сиктер таму Казакстан , Монголија од каде што сте.
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 02:47 ---
Си слушнал ти за бродови, направи кои пловат во вода? ;)
Сум чул, 50 метра од турскиот брег одма влагаат во грчки води. Пљус една ракета и потонат брод. Пробај пак.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.255
Потурицо не кењај, освен линкови од А1 и тртмк немаш ништо друго . Ајт сиктер таму Казакстан , Монголија од каде што сте.
шооооооооооо??? Абе ретардиран еден пази што зборуваш копиле невидено, ги сакам турците бре,еве заради инает кaко тебе што се идиоти ги сакам турците,дај Боже да ве изедат.
Грчко копиле еден, заради таквите како тебе државата ни е како што е смрден простак..

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
шооооооооооо??? Абе ретардиран еден пази што зборваш копиле невидено, ги сакам турците бре,еве заради инает коко тебе што се идиоти ги сакам турците,дај Боже да ве изедат.
Грчко копиле еден, заради таквите како тебе државата ни е како што е смрден простак..

Ти се покажа интелегенцијата на дело. Поздрав и довидување.

ПС: Не го изустувај името на Бога попусто. Еретик.

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
Оди таму бре коњушар еден....:tapp:
Да не се вреѓаме , тоа е ваше професија, јавање и живеење на коњи. Џингис Хан како ве учеше? Живо месо меѓу бедра и коњ, јавај полу ден = деликатес. Не си го вреѓај родот.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Да не се вреѓаме , тоа е ваше професија, јавање и живеење на коњи. Џингис Хан како ве учеше? Живо месо меѓу бедра и коњ, јавај полу ден = деликатес. Не си го вреѓај родот.
Си узреал за бан.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.255
Јас ако сум Турчин или Туркоман како сакаш етикетирајме, ти што си?? Да ти го кажам одговорот?? ГРЧКО КОПИЛЕ !!!!!!
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 03:00 ---
Кој е про турски ориентиран, тој е или турчин или туркоман според овој ретардираниот Tzeentch:tapp:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Пријавено му е мислењето, кај и да е ќе налета мод. да замете :)

• Ми се допаѓа
Reactions: oon

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
Јас ако сум Турчин или Туркоман како сакаш етикетирајме, ти што си?? Да ти го кажам одговорот?? ГРЧКО КОПИЛЕ !!!!!!
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 03:00 ---

Кој е про турски ориентиран, тој е или турчин или туркоман според овој ретардираниот Tzeentch:tapp:

Да имаше грам мозок ќе сфатеше до сега што сум. Но од сојот на соларниот си.

А кој е анти-турски настроен грк е? Јака ти логика буразеру. Легни си касно е за тебе веќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom