Силување со мисла (мислителен рејп)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.130
Поени од реакции
84.818
Според дефиниција сексуалното насилство не е само физичко насилство врз жената, туку тоа вклучува било каква психолошка, визуелна или вербална повреда врз женската интима и благосостојба.


Едно од формите на силување за кои што не се зборува е силувањето со мисла. Имено јас како девојка секој ден сум мислително силувана. Најчесто оваа форма на силување не се искажува туку се мисли од каде што и потекнува терминот "Мислителен рејп". Имено знам дека многу машки ми мислат многу бидејќи пред некој ден на факултет еден колега видов дека немав пенкало и ме праша дали ќе може да ми го позајми неговото пенкало. Ова е форма на мислителен рејп во кој што машкото го користи пенкалото како еуфемизам за неговиот п***с (не сакам ни да го напишам бидејќи самото пишување на ова спаѓа во "пишувачки рејп" ама за тоа во друга тема), и моето допирање на неговото пенкало му придонесува задоволство




Најпозната фраза која што Мислителните силувачи ја користат е "Их што ти мислам", што од друга страна и се исмејува со нас девојките бидејќи не ни кажува што ни мисли туку не остава сами да претпоставиме што ни мисли. Мислам зошто да претпоставуваме наместо да ни каже он ? Што он не знае да збори ? Глуп е ? Уствари да, глуп е пошто е машко. хахахаха.





Мажите се почесто го глорифицираат (ова зборче потекнува од Глоријан, првиот човек што е обвинет за мислителен рејп во државава) мислителниот рејп со самото тоа што мислат или барем се преправаат дека мислат бидејќи сите добро знаеме дека мажите и не знаат да мислат.

Најдобар пример за глорифицирање на мислителниот рејп е и самото тоа што мажите веќе одамна почнале да прават статуи кои што ги охрабрува мажите да мислително силуваат жени. Најпозната статуа е статуата на Мислителот кој што е најпознат и еден од најстарите мислителни рејпаџии низ светот.



Според правецот во кој што оди државава се прашувам кога свои статуи ќе добијат и Миле,Тасе,Џокица и Асан кои што секој дневно ми мислат некои работи. Доказ немам ама сигурен сум дека ми мислат нешто секојдневно. Така да се надевам дека во темава ќе пишат и други девојки што биле мислително силувани ќе добијат помош. Ако има такви девојки би им препорачал да ми пишат порака за да се сретнеме сите заедно и да се здружиме против мажите ! Патем ја сум отворена лезбејка така да ако некоја е и за нешто повеќе слободно нека ми пише.

Потпишано: dragonsky, претседател на Сложени Против Ефективното Рејпање - Мажи Аут !
 
Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Сум слушнал за силување со поглед....ама со мисла не!
 

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.199
Поени од реакции
20.851
На пр. Господ со мисла ја силувал мајка му на Исус. Ова е чист пример на Силување со Мисла.
Исус е фактички е нус појава од силување со мисла, несакана последица.
 

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
854
Следно шо е smell rape или силување со мирис.Поминуваш покрај женска ја помирисуваш косата,парфемот,тазе издепилираната и испрана кожа и продолжуваш да вдишуваш и издишуваш длабоко се додека аромата ти е сеуште во носот.
 
Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Кај имате време за вакви работи, а што би рекле за крадење со мисла, мислиш како ќе ограбиш некоја банка или среќа со мисла, мислиш што ќе им правиш на парите од лото, ценкање со мисла, си мислиш како да се ценкаш со пазарџијата и да не редам
 
Член од
17 март 2014
Мислења
600
Поени од реакции
1.662
Најпозната фраза која што Мислителните силувачи ја користат е "Их што ти мислам", што од друга страна и се исмејува со нас девојките бидејќи не ни кажува што ни мисли туку не остава сами да претпоставиме што ни мисли. Мислам зошто да претпоставуваме наместо да ни каже он ?
Што он не знае да збори ?
Глуп е ?
Уствари да, глуп е пошто е машко. хахахаха.
Дали се важи и:
ШТО ТИ МИСЛАТ - ЈА ДА ТИ ПРАВАМ :cool: ?
За ова подвлеченото
:facepalm::pos:па вежбај малце асоцијации и ќе погодиш што ти мисли:pos:
Мажите се почесто го глорифицираат
(ова зборче потекнува од Глоријан, првиот човек што е обвинет за мислителен рејп во државава) мислителниот рејп со самото тоа што мислат или барем се преправаат дека мислат бидејќи сите добро знаеме дека мажите и не знаат да мислат.
Чекај сеа :eek::sneaky:
КАКО МОЖЕ ДА ТИ МИСЛИ НЕШТО
и да го обвиниш за МИСЛИТЕЛЕН РЕЈП:tapp::facepalm: ако
“добро знаеме дека мажите не знаат да мислат“ :ROFLMAO: ? o_O

Најдобар пример за глорифицирање на мислителниот рејп е и самото тоа што мажите веќе одамна почнале да прават статуи кои што ги охрабрува мажите да мислително силуваат жени. Најпозната статуа е статуата на Мислителот кој што е најпознат и еден од најстарите мислителни рејпаџии низ светот.
:гомце: :facepalm: Kолку само има некој направено филм врз основа на статуата на Мислителот... :свиркам::свиркам: :ROFLMAO:
бај д веј :
Мислителот е направен кон крајот на 19 век така да не држи вода муабетот ОДАМНА со примерот ама ај ....:tapp:
The Thinker was entitled The Poet.
He represented Dante, author of the Divine Comedy which had inspired The Gates, leaning forward to observe the circles of Hell, while meditating on his work.
The Thinker was therefore initially both a being with a tortured body, almost a damned soul, and a free-thinking man, determined to transcend his suffering through poetry.
The pose of this figure owes much to Carpeaux’s Ugolino (1861) and to the seated portrait of Lorenzo de’ Medici carved by Michelangelo (1526-31).
While remaining in place on the monumental Gates of Hell, The Thinker was exhibited individually in 1888 and thus became an independent work. Enlarged in 1904, its colossal version proved even more popular:
this image of a man lost in thought, but whose powerful body suggests a great capacity for action, has became one of the most celebrated sculptures ever known.


Така да се надевам дека во темава ќе пишат и други девојки што биле мислително силувани ќе добијат помош.
Патем ја сум отворена лезбејка така да ако некоја е и :eek:за нешто повеќе :eek:слободно нека ми пише.
Ќе добијат помош ЗА што И од КОГО o_O:facepalm::vozbud:?
:eek::eek::eek::eek::eek:ЗА НЕШТО ПОВЕЌЕ ???:eek::eek::eek::eek:
:drk::love:


Ако има такви девојки би им препорачал** да ми пишат порака за да се сретнеме сите заедно и да се здружиме против мажите !
ЈАС НЕ БИ ИМ ПРЕПОРАЧАЛ :pos::pos::pos:
@blue ladybug - ова е изгледа женско заробено во тело на маж :eek::place::pos:[/quote]
 

Kajgana Shop

На врв Bottom