Секс со 100 мажи во 24 саати.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.444
Поени од реакции
11.316
Oк а југословенскиот збор за неморален, нискоморален маж, курвариште дали заради негативниот контекст е навредлив и брутален или погрешно се перцепира ?
Исто е и со тоа, зошто мислиш дека сум личност што има двојни стандарди?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.756
Поени од реакции
26.762
Навистина, каде?
Кај што ми даде ехехехехеххеее :icon_mrgr:

Сериозно не памтиш како 3 дена и 3 ноќи во 4 теми (ливадарки, искрено за сопственото минато, добрите мажи....) водеше монолози ?
Џабе @парва не те праша на што дрога си што не направи пауза од спамање 3 дена по ред.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.493
Поени од реакции
13.718
Има ли мажиште што ке спие со 101 жена во рок од 24 часа?
Нема, ниту ке има :pos:
Љубоморни едни...ваква била, таква била...:pos:
Замисли да бидеш љубоморен на некоја што ја клецале 100мажи за еден ден. Интересно.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.829
Поени од реакции
8.850
Кај што ми даде ехехехехеххеее :icon_mrgr:

Сериозно не памтиш како 3 дена и 3 ноќи во 4 теми (ливадарки, искрено за сопственото минато, добрите мажи....) водеше монолози ?
Џабе @парва не те праша на што дрога си што не направи пауза од спамање 3 дена по ред.
Уште не знам што сакаш да кажеш. К.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.336
Поени од реакции
10.206
А каква е?
Како да се нарече некоја што легнала со 100 мажи?

Сакаш да кажеш дека направила херојски подвиг, па сега треба да и се диват и да и ракоплескаат? Да и кажат браво?
Ме нервира кога мажите даваат одма кфалификации..нивниот вечен безобразлук кон жената. А извини да те прашам, ако легнала со еден маж не е курва тогаш, до колку партнери треба да имаш за да не те крстат така?
Нејзин живот си тера, што тебе тоа те тера за да ја навредуваш?
Автоматски споено мислење:

Замисли да бидеш љубоморен на некоја што ја клецале 100мажи за еден ден. Интересно.
Ти бате не можеш една жена да клецаш на 100 дена, седи ќути таму.:boksix:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.493
Поени од реакции
13.718
Ти бате не можеш една жена да клецаш на 100 дена, седи ќути таму.:boksix:
Правилно ли сфатив дека ти ја подржуваш а ние и љубомориме? Па ако имаш ќерка биди и менаџер штом според тебе е океј. Па ке пуштам сиви за да бидам еден од 100те.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.756
Поени од реакции
26.762
Исто е и со тоа, зошто мислиш дека сум личност што има двојни стандарди?
Не е муабетот за двојни стандарди туку зошто работите не ги викаме по нивното реално име. Зошто мора политички коректно да се изразуваме ?
Не алудирам овде дека треба да пцуеш како кочијаш беспотреба.
Гомното е секогаш гомно и ќе се вика гомно колку и да звучело тоа безобразно затоа што нема потреба на нешто такво да му излислуваме слатко именце.
Може само да го викаме на друг дијалект или јазик : лајно, шит, говно, миерда.
Така да што е проблемот оваа да ја наречеме дроља ?
Сексуално неморална е многу еуфемистички поим. Тоа е исто како гомното да го наречеме кафеаво смрдено топче.
Башка 100% целосно не опишува што е. Сексуално неморална може да биде било која што нема спиено со 100 мажи и кафеаво смрдено топче може да биде сешто.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.829
Поени од реакции
8.850
Не е муабетот за двојни стандарди туку зошто работите не ги викаме по нивното реално име. Зошто мора политички коректно да се изразуваме ?
Гомното е секогаш гомно и ќе се вика гомно колку и да звучело тоа безобразно затоа што нема потреба на нешто такво да му излислуваме слатко именце.
Сексуално неморална е многу еуфемистички поим. Тоа е исто како гомното да го наречеме кафеаво смрдено топче.
Башка 100% целосно не опишува што е. Сексуално неморална може да биде било која што нема спиено со 100 мажи и кафеаво смрдено топче може да биде сешто.
Не, не е исто.
Гомното е измет.
Женава како сакаш наречи ја, пак повеќе ќе каже зборот за тебе многу, за неа ништо што сами не го гледаме.

Дали е морална или неморална, не знам зошто е толку важна тема.
Дали за маж што ќе има секс со 100 жени во еден ден ќе отвориме тема и ќе се потресуваме колку низок морал има? Дали воопшто ќе се прашуваме - а замисли да е брат ти?

И еве ти кажи ми, а зошто па да ја викаме дроља? Зошто?

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.336
Поени од реакции
10.206
Правилно ли сфатив дека ти ја подржуваш а ние и љубомориме? Па ако имаш ќерка биди и менаџер штом според тебе е океј. Па ке пуштам сиви за да бидам еден од 100те.
Не, нееее...какво бре подржување, само ме нервира што никој не ги окфалификува мажите што се пријавиле за тоа клецкање, што мустра на луѓе се за да се пријават и легнат со непозната жена, да чекаат на ред, да бидат снимани идр...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.114
Поени од реакции
23.588
Не, нееее...какво бре подржување, само ме нервира што никој не ги окфалификува мажите што се пријавиле за тоа клецкање, што мустра на луѓе се за да се пријават и легнат со непозната жена, да чекаат на ред, да бидат снимани идр...
Drugo e da ebas, a drugo e da bidis ebana ;)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.756
Поени од реакции
26.762
Викни нас од овде да ти се качиме па ќе дознаеш како ќе не викаат.
Јас нема да дојдам.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.444
Поени од реакции
11.316
Не знам, мене како женско не ми иде така да се изразувам. А и не сакам да бидам во присуство на мажи кои се изразуваат така. Има исклучителни ситуации можеби, ама генерално не ми е вкусно тоа, не знам зошто.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.336
Поени од реакции
10.206
Drugo e da ebas, a drugo e da bidis ebana ;)
Така ти одговара, нели...:D...е ај кажи која е разликата?

Викни нас од овде да ти се качиме па ќе дознаеш како ќе не викаат.
Јас нема да дојдам.
Знам јас ти како се викаш :pos:хахааа..манијак:pos:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.114
Поени од реакции
23.588
Така ти одговара, нели...:D...е ај кажи која е разликата?
Mnogu e ednostavno ali ete tuka od ne znam koja pricina resivte da se pravite epten pametni( ili glupi, zavisi kako gledas na toa ) osven cesni isklucoci sekako. Nema vrska feminizam kurci palci, toa si vleci koreni uste od pojma nemam od koga, malce od malce ko sme se civilizirale, skoro genetski ni e vrezano i ima vrska so podmladokot ili so prenosot na svoite geni vrz idnite pokolenija. Ke soberis dva i dva ili ke treba da doobjasnuvam.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.829
Поени од реакции
8.850
Не знам, мене како женско не ми иде така да се изразувам. А и не сакам да бидам во присуство на мажи кои се изразуваат така. Има исклучителни ситуации можеби, ама генерално не ми е вкусно тоа, не знам зошто.
Затоа што очекуваш барем минимално културен народ околу себе. Едноставно не постои потреба да користиме погрдни зборови кога можеме истото да го кажеме без да бидеме простаци.

Mnogu e ednostavno ali ete tuka od ne znam koja pricina resivte da se pravite epten pametni( ili glupi, zavisi kako gledas na toa ) osven cesni isklucoci sekako. Nema vrska feminizam kurci palci, toa si vleci koreni uste od pojma nemam od koga, malce od malce ko sme se civilizirale, skoro genetski ni e vrezano i ima vrska so podmladokot ili so prenosot na svoite geni vrz idnite pokolenija. Ke soberis dva i dva ili ke treba da doobjasnuvam.
Арно викаш дека не знаеш, не знаеш.
Така ами оти многу е просто - некогаш било потребно многу мозгање да се спречи инцест. Бидејќи мајката очигледно била позната, било неопходно да се изнајде начин таткото да биде познат.
Од таму ти е и приказната за невиноста и чесноста и блаблабла дрндупки за жените, еве вака најпросто кажано.

Денес не живееме во тоа време, нема разлика, ниту жените се нешто среќни ако најдат маж без морален компас што рипнал на сè што раширило нозе.

Kajgana Shop

На врв Bottom