- Член од
- 17 септември 2022
- Мислења
- 1.065
- Поени од реакции
- 2.520
Ko sme vekje kaj random mudrosti na bela pozadina...Logika Zoki, logika
Прегледај го приврзокот 420268
aj zavrshi treningot, se citame...
Jabi se!
Ko sme vekje kaj random mudrosti na bela pozadina...Logika Zoki, logika
Прегледај го приврзокот 420268
So be, gi doseta kucinjata ?Ko sme vekje kaj random mudrosti na bela pozadina...
Прегледај го приврзокот 420270
aj zavrshi treningot, se citame...
Jabi se!
Neshto mnogu se rasprashuvash za pesovite mi.... da ne sakash i slika da ti pratam?So be, gi doseta kucinjata ?
Misli si ti za pesojte prasvamNeshto mnogu se rasprashuvash za pesovite mi.... da ne sakash i slika da ti pratam?
добро ма,и на воа форум ли та имаЕ добро де го чекала 2 години големо чудо, и јас чекам документи да заминам кај мажот ми, цела 1 година, па не ми текнало да го варам.
Не ја задевај.добро ма,и на воа форум ли та има
Па чека документи, шо да прави?добро ма,и на воа форум ли та има
Каде она, таму си и тидобро ма,и на воа форум ли та има
Ti pa epten radoznal@Sukbob дај ни Update, шо се случува брате, се хефтате ли уште како фоки или се врати маж и па сте на пауза?
Според пријавеното, Е.Б. физички го нападнал sukbob со употреба на метален предмет, а потоа го однел кај местото познато како „Германска чешма“, кај с.Дабница каде што повторно физички го нападнал, а потоа го врзал, му одзел пари и заминал.@Sukbob дај ни Update, шо се случува брате, се хефтате ли уште како фоки или се врати маж и па сте на пауза?
Kуче што јаде маст јаде и стап
Zhenata posle kratko vozenje gi amortizira vozachite.Dali znaj nekoj so e razlikata megju zena i kola ?