- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.637
На некој начин е растројство.
Кај животните (немаат високоразвисна свест) не постои хомосексуалност. Постои само кај луѓе (со растројство).

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На некој начин е растројство.
Кај животните (немаат високоразвисна свест) не постои хомосексуалност. Постои само кај луѓе (со растројство).
@CoolIris Психијатрија not my cup of tea![]()
Ова е само фотографија на која не се гледа ништо. Дали го секса или му покажува кој е посилен?
Се вреѓаат хомосексуалците.Кои се реперкусиите од тоа дали се смета или не се смета како болест, знае ли некој?
Дај и шизофренијата да не ја рачунаме како болест....навредливо е, замисли некој кога ќе те нарече шизофреничар.Се вреѓаат хомосексуалците.
Ова е само фотографија на која не се гледа ништо. Дали го секса или му покажува кој е посилен?
Кај мене пред зграда има едни двајца, што им симињам храна секој ден, хомосексуалци. Само едниов во последно време нешто е у депресија, изглеа другиов му раскинал.На некој начин е растројство.
Како идеше она, од бирача...
Јас мислам му шепнува дека има добра зебра лево од него.Ова е само фотографија на која не се гледа ништо. Дали го секса или му покажува кој е посилен?
... ништо муабет, агда има право, педерасти лавови се овие!Како идеше она, од бирача...
Сликава појќе ми делуе на „ти мојата лавица ќе ја коваш ? Сеа ќе вииш“
Бтњ, треба да разликува напаленост од хомосексуалност![]()
... кажано во множина нешто повикана сум?да се брукате овака.
Ех да беа лавици, никој немаше да се буни...... ништо муабет, агда има право, педерасти лавови се овие!![]()
Само другарска масажа после напорен лов.
..цц цццц не е проблемот за бијонс феик дикот, нејзе и тоа и’ личи, ама проблемот е тоа што имаш рани педофилски афинитети, па трзаш на малолетнички, сега ги замислуваш, ама утре, не знам!Од сега ја замислувам @bijons со фејк дик како буши некоја тинејџерка