Секс како услов за вработување?

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Па вака сеа... Ја сум спремен за да го сторам чудово ама под услов да не биде со кој било и како било. Ако ме натера да направам некои циркузијади од типот садо-мазо или пикање шпагети у г’с - алтоматически одговорот би бил ”њет”!!!

Сеа, ако предложи пријателски базиран секс без никаква обврска дури и после ”давањето” на работата - онда ”моља”. Ако не - ај сиктер!

divine напиша:
Еве веќе замислив ситуација ... јас вака како директорка давам оглас за работа, (исклучиво машки секако) и цаак огромна редица кај мене, па еден по еден ги примам и онака сите желни за работа ми се лижат ова она ... па кој ми фати око му закажувам нахнадна средба некаде на потивко место во интерес на бизнисот нели? И така, па кој ќе се покаже најискусен т.е. со најдолго c.v. го земам за стално ... :pos: :pos: :pos:
:baeh: :pos: :pos:

Е вака се неам смеено од пред еден век! :music3:
 
Член од
24 февруари 2005
Мислења
242
Поени од реакции
50
FortunE напиша:
Остај сега колешките, тука се зборува за газдарица.

Абе јас планирам да си работам за себе, па да треба работниците кај мене да идат за повисоко место:pos:

Незнам колку би бул успешен менаџер ако така ги гледаш вработените. Што ќе ми на работа луѓе кои нема да бидат посветени професионално на работата. Помалку профит помалку пари да уживаш со вистински жени.
 

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Бојане осумдесет и кец, мојот пост не беше напишан за да биде сериозно сфатен, но ако сакаш да го свртам на сериозно, ќе го сторам тоа за твоја волја. Кога кажав дека ќе идат вработените кај мене за повисоко место, можеби не мислев да ми даваат секс за да се здобијат со истото. А кога би согледала дека моите вработени не ја сфатиле работата сериозно и не се професионалци за своето место има начин да бидат тргнати или претходно "стегнати". A како прво и основно не би примила на работа луѓе кои не се компетентни да го држат тоа место, без разлика колку физички ми се допаѓаат.
Но, сево ова е друга тема и да не должам многу, да не ја тупам, се надевам дека се разбравме.
 
Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Ne moze nikoj da me ubedi vo sprotivnoto deka kaj nas retko koj spie so nekoj za da dobie rabota.A dokolku se raboti za dobro platena rabota i napreduvanje vo karierata ne mora da i baras sami ti se nudat.Ili jas se naogam vo takva sredina, kade i da se svrtam site ti nudat sex samo da dobijat unapreduvanje ili pokacuvanje na plata makar za 10%. Kaj mene dojde da bara rabota edna devojka koja imase 24 godini, mazena so deca. Vleguva od vrata, sednuva na stol i celata zadisana edvaj izusti fala bogu, i pobara edna casa voda. Jas ne znaev kako da reagiram i ne mi bese jasno zasto taka reagirase. Potoa otkako napravivme 2-3 reda muabet, se drznav i ja prasav na sto se dolzi reakcijata koga vleze vo kancelarija. Taa pocna da mi se doveruva: pred nekoj den otidov na intervju za rabota kako sekretarka vo edna firma. Vleguvam kaj direktorot na firmata i pocna da me prasuva standardni prasanja. Na krajot mi rece deka dokolku me primi platata ke mi bide 10000 denari i ja na ova klimnav i mu rekov deka se soglasuvam. No potoa toj rece deka ke me primi da rabotam kaj nego samo mora da se soglasam za uste eden uslov. Pretpostavuvate uslovot bil da mu bide ljubovnica, ama ne da se krijat tuku da izleguvaat vo grad i site da znaat. Devojkava preplasena, trcajki izlegla od kancelarijata i ne se vratila. Tipov imal nakaj 50 godini i bil tolku ruzen sto ne mozela da go gleda.
Kaj se videlo platata na ljubovnicata da bide 10000:pos:
Jas samo se nasmevnav na seto toa i i rekov da ne se grizi, nema da i baram da spijam so nea, ne sum lezbejka.
 

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
kikiki напиша:
Na krajot mi rece deka dokolku me primi platata ke mi bide 10000 denari i ja na ova klimnav i mu rekov deka se soglasuvam. No potoa toj rece deka ke me primi da rabotam kaj nego samo mora da se soglasam za uste eden uslov. Pretpostavuvate uslovot bil da mu bide ljubovnica, ama ne da se krijat tuku da izleguvaat vo grad i site da znaat. Devojkava preplasena, trcajki izlegla od kancelarijata i ne se vratila. Tipov imal nakaj 50 godini i bil tolku ruzen sto ne mozela da go gleda.
Kaj se videlo platata na ljubovnicata da bide 10000:pos:
Jas samo se nasmevnav na seto toa i i rekov da ne se grizi, nema da i baram da spijam so nea, ne sum lezbejka.
Кутрата таа бе! Kaj се видело толку евтино да помине еден директор кај швалерка? Добро можеби после тоа ќе добиела покачување доколку се покаже како добра:icon_lol:

Прв пат слушам вакво нешто и некако не ми се верува ептен толку апла да и кажел тој дека сака да му е швалерка, изгледа како да отишла во агенција за запознавање партнери. Повеќе за верување ќе ми беше ако ја примел на работа, па после и да и даде услов ако сака да остане на работа да му биде за швалерај:icon_lol:

Ама и да било така, ете пример дека има и такви кои одбиваат да се вработат давајќи секс за да добијат работно место:wink:
 
Член од
3 март 2005
Мислења
101
Поени од реакции
0
Acid напиша:
Добро, а да речеме дека не си мажена, не си ниту во врска со некого - а сепак имаш некои симпатии кон работодавачот.
Не би рекла „па што ако, и онака ми се допаѓа“?

Abe Acid, temava e seks kako USLOV za vrabotuvanje... znachi, kolku i da imam simpatii prema nekoj koga toj nekoj za neshto ke me uslovi (a seks uslov e eden od najodvratnite - barem za mene), togash veruvaj mi instantno site simpatii ke se pretvorat vo antipatii od najlosh vid! I da nemam mazh i da ne sum vo seriozna vrska, pak bi mu rekla "marsh manijachiste" :lud: i fino lepo ke si zaminam.
 

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Зошто ондак жените условуваат со дундето??
А ако е некоја згодна и убаа и бара да ја реснам за да ме вработи, па и не мора да ме вработува, сеедно би ја реснал.
 

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Абе, кај што се вади лебот, не се става курот. Златно правило.

Имав случај пред неколку години кога вработена ми влезе во WC додека си пишкав, ми се насмеа и ми рече: "Еј, шефе, ти го видов"! Одвај чекав да дојде први, пликото на биро и ја испратив.

Една смешка: на интервју нели има и графа "останати способности". Една теткица што ја интервјуирав погрешно ги разбрала тие способности, па демонстративно ја напушти просторијата! : )
 
Член од
28 мај 2005
Мислења
403
Поени од реакции
2
More ak se pogodit nekoj zgoden ich ne mu ja mislam...ke go lezam i posle otkaz sama ke mu dam.
 

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Мхм, сигурно. Не си била работодавец, затоа така размислуваш.
 
Член од
28 мај 2005
Мислења
403
Поени од реакции
2
Mistichen sum bila....:) i ke lezev nekoj ama rabotata beshe sho se baraa vraboteni od 40 nagore:)
 

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Гет сиријус! : )

Ја на пример попрво би дал некоја да ме злоупотреби доколку ми треба работа, отколку да злоупотребам некоја. Озбилно.
 
Член од
28 мај 2005
Мислења
403
Поени од реакции
2
Znachit bi se plesnal so nekoja za da te primit na rabota a?:)))))

Ej...ako nekogash ostanish bez rabota kazi :))))
 

Kajgana Shop

На врв Bottom