Секс во темница или секс на светло?

+_Inception_+

Quantum
Член од
30 јануари 2005
Мислења
230
Поени од реакции
2
n00b напиша:
Infected напиша:
abe bad e na svetlo ama pa i da e epten temno ne go biva...moze da ima nekoja slaba svetlina primer sijalica vo boja i sl :)
По можност да биде црвена сијалицата :) (јавна куќа)
:)))))))))))))
jebes ga man takva atmosvera mi praj film:P
onaka crveno...abe zakon :)
btw ne mislev na javna kuka vo nikoj slucaj :))

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Sekako da se gleda , sega mozda ne bas 100w lampi , nego ona so dimer , primamliv abient , mirizlivi cveki , obozavam romantiki :)))))

Член од
6 февруари 2005
Мислења
1.952
Поени од реакции
14
ne e bitno dali kje e svetlo ili temno bitno e da se pravi toa. inache preferiram toa da bide so prigushena svetlina taka mi e najbolje po mozhnost lambite da bidat vo razlichni boi e toa e top :)

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
И светло и темно. Зависи кога како, но најчесто сакам да ја гледам партенрката при секс (дали во очи, или ....). Не би сакал тоа да биде екстра осветлено, доволно е неколку свеќи, или некоја мала ламбичка 8)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Преку ден ... тоа светло е? :lol: :wink:

Член од
9 јуни 2005
Мислења
489
Поени од реакции
0
Кога ќе те фати зорт (за спорт) тогаш не бираш светло темно :lol: :lol: :lol:
Ама сепак е најубаво нешто романтично загасено светло, свилена постела,ливчиња од ружа насекаде........уффффф ај доста :wink:

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
dee dee напиша:
Кога ќе те фати зорт (за спорт) тогаш не бираш светло темно :lol: :lol: :lol:
Ама сепак е најубаво нешто романтично загасено светло, свилена постела,ливчиња од ружа насекаде........уффффф ај доста :wink:
Sosema se soglasuvam a i istotaka zavisi se od situacijata...

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
aбе зајачкото рулз :) оп труп негде на ќуше, ма светло темно баш те брига....уше ако е публик рилејт'д ухх као дига адреналин :D

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Sakam koga e temnica, a da pravam neshto koe partnerot ne go ochekuva i ne znae kaj ke se nasocham :D Povekje ja sakam nokjta otkolku denot, no najdobro mi e so prigusheno svetlo, za da mozam da gledam dodeka uziva :)

Член од
9 јуни 2005
Мислења
5.982
Поени од реакции
18
Priguseno svetlo
prava atmosfera
sa suprotnog zida
smeje mi se senka....

Bora Djordjvic ubavo kazuva... :wink:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Pred ogledalo pod reflektori - se da se vidi!!!!

Egzibicionizam be, e neee!!!!!!!! :twisted:

Член од
10 февруари 2005
Мислења
12
Поени од реакции
1
пригушено светло од свеќи, црвено вино, спора музика....love is in the air.... :D :D :D

Член од
18 јуни 2005
Мислења
27
Поени од реакции
1
Dobro ova se odnesue na nekoj od mushkite sho pishuele na temava....Vie ebano stvarno si veruete u ova sho go pishuete a?Svekji i gluposti?A da ve potsetam za taa dvojkata u karposh sha ti znam kolku godini imale i kao nesho 6 meseca slavele pa go spalile stanot a so toa i ushe nesho nadole a?Ako ve palat piromanski stfari produzhete...dodusha sveedno dali e svetlo ili temno ako vishe pa ste zapnale otvori dzam navecher ete ti mesechina ebago bolje svetlo od toa amin...bashka skoro site curi arno izgleaat na takva svetlina...sum se zaebal ednash...daj zaebete se i vie pa da iam za sho da pukam seir:D:D:D A da i ushe nesho....bash sakam da znam dali ako curata nemala seks edno 2 3 4 meseci kje i bide gajle dali imalo svekji ruzhi i shta ti znam ili kje glea sho pobrzo da mu skine alishta na partnerot....Romantika u zort nema koj sho saka neka zbori nema choek dovolno trpeliv sho kje go naprai toa ako mu e epten zort:D

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Кој несака секс на светло, според мене или се срами, или си има комплекс од своето тело.
Екскјуз ми, ама друго објаснување според мене нема, за да несакаш на светлина да ги видиш сите гримаси кои ги прави партнерката кога ја "тресат убаини"! Стегањето на вилиците, играњето на мускулите на лицето, оближувањето на устенцата со мазното јазиче... да не го спомнувам па чувството кога имаш убави гради, задник или нозе зграпчени во рака, и визуелниот ефект споен со она што чувствуваш дека го милуваш! Ова пак и тоа како влијае на либидото, јаката ерекција и се што иде понатаму за сексуалниот однос да биде "онаков каков што треба да биде".

Сето тоа неможе да се види во мрак! Ват д фак! :)

Член од
18 јуни 2005
Мислења
27
Поени од реакции
1
Vii brat za ova se slozhujam so tebe dodusha sveedno mi e dali e mrak ili svetlo ili shta ti znam...grimasite sekako kje i gi viam posho choeche koj se pemba u crna temnica daj ne me zaebaaj:D Onaka malce svetlo kako i da e mora da ima osven epten pa nekoj ako nejkat kurenceto da mu go vidi parnterkata posho mu e malechko and shit e toash gi opravdujam... Mene lichno sveedno mi e kaj se odviva toa i dali e mrak ili svetlo samo sakam da mi bide arna partnerkata da ne e nekoj n00b ebate pa da morash da i kazhuesh sho da prai:D

Kajgana Shop

На врв Bottom