Секс без оргазам

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Пошо живееме у време кога емоции и меѓучовечки контакт се фуј, и сексот станува "инструментализиран".

Не е битна особата, не се битни емоциите кои сексот ги раѓа, битен е техничкиот чин (кој, онака гол, е всушност и одбивен...слуз полна бактерии, органи преполни бактерии, испотени парчиња месо, неартикулирани звуци, искривени фаци).

Битно е да се тркаме, да си тапшаме свое его, да наоѓаме а, б, в, г точки, да мапираме ерогени зони...и на крај ќе свршиме. Вау. Ќе се исфрли течност, леплива, гадна, пуна бактерии. Голем кур.

Се понашате ко сексот идење по нужда да е. Ќе испразниш товар од тело...и ќе останеш празен, до следното срање.
Битно, 3/5 секунди си доживувал катарза. И си напраил некој друг да доживее. Си си го набилдал малку егото.

P

Princ

Гостин
Батали се тоа. Машко ако се возбуди а не достигне оргазам, си му го ебала животот. Не знам кај жените како работи тоа копче, ама ние ако се возбудиме, имаме секс, и не достигнеме оргазам, онаквите ќе не болат 5 дена. Биологијата не ни дава да имаме секс, без оргазам, и да уживаме во тоа.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Батали се тоа. Машко ако се возбуди а не достигне оргазам, си му го ебала животот. Не знам кај жените како работи тоа копче, ама ние ако се возбудиме, имаме секс, и не достигнеме оргазам, онаквите ќе не болат 5 дена. Биологијата не ни дава да имаме секс, без оргазам, и да уживаме во тоа.
Си бил еднаш еден човек кој се викал Онание и тој проблем го решил едноставно, го земал ЦД-то од Рибља Чорба, ја пуштил песната ВОЛИМ ЖЕНЕ и почнал да пее: Гузате, сисате ломне у струку због њих развијам десницу руку...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Dokolku ima emocii, a ne se sluci orgazam, ne e tragedija, bidejki e postrasno orgazam bez emociite!

Prasajte zosto kurvite ne sakaat i se trudat nikako da ne dozieveat orgazam na rabota!
Bidejki gi pravi emocionalno nepodobni za rabotata!

Ima slucai pri siluvanje da se dozivee orgazam. Sto togas?

Ubo rece Ada, amane sakate so cist um da procitate!

Braos be Ada!

P.S. Fejkam orgazmi za fishek f'staci!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Сега ја извртевте цела наопаку,испадна како да е лажен сексот со оргазам,а овој без е вистински :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
E kude ga vide toj rabota??

Netocno!

Sex so orgazam e super, sex bez orgazam ne mora da znaci deka e shit!
Vodenje ljubov e vodenje ljubov!

Ponekogas samiot akt/cin moze da e poispolnuvacki od katarzata na orgazmot! A ako ne dojde do nea, ne mora da znaci deka se bilo shit.

I masturbacijata predizvikuva orgazam, ama so zborovite na edna umna cupa koja rece: "ne moram po sekoja cena da svrsam za da uzivam vo ebenjeto, oti ako mi e samo za da svrsam ke masturbiram".

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
....
Sex so orgazam e super, sex bez orgazam ne mora da znaci deka e shit!
Vodenje ljubov e vodenje ljubov! ...
Ц-ц-ц, што направи туѓинава од тебе?!?

Фрустрирачки е секс без оргазам. Поготово ако нема втора мајка, веднаш след това.
Емоции и слични дрндупки ваљда имало пред да се залегне во креветот. Сега збориме кога сме веќе таму, не?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас уште еднаш,овој пат подиректно ќе ве прашам:До кога ќе водите љубов без оргазам без да избие кушлус во кревет?Има ли некоја граница или е до толку добар што може да замени водење љубов со оргазам?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ih, ma i ti!
Ne e tugjinata kriva, globalizacijata!

Ja sea ebam samo radi kondicija, a orgazam, kako kad mi dogje pri desna ruka, onaka muski da go iznacedam!

A vtora majka, tret tatko, cetvrti bratucedi....

Poshto poto svrsh, rekov, tralalajkanje.

@Leandra&Aceva
It is not always the thrill of attaining the goal that matters but the perils on the road to it!
- Od riznicata (citaj chekmedze) na mudrosti na Garfield!

Nikoj ne rece poshto poto ebaanje bez svrh, ama ne samo svrsh deka e najbiten!

Ponekoe neorgazmiranje u ebaanje ne prejudicira krushluz ako ima razbiranje, emocii, ljubov.

Pojasno?

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Јес да човекот е едно предвидливо битие, чија уникатност е помала од шо претпоставуваме, али кога се работи за што и како сакаш да се одвиваат стварите у кревет, иднивидуалниот избор/преференци важеа чинам?

Ако некој смета дека добар секс е само кога истовремено доживуваат оргазам, втор едино ако има сериски оргазми, трет може и без оргазам да има hell of a time.
И сите три варијации се валидни.

Не може мене (и други женски кои знам дека имаат сличен став ко мојот) да ме убедува некој дека не, ако не доживеам оргазам, не сум имала добар секс. Од која позиција оценуе тоа?

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Јас уште еднаш,овој пат подиректно ќе ве прашам:До кога ќе водите љубов без оргазам без да избие кушлус во кревет?Има ли некоја граница или е до толку добар што може да замени водење љубов со оргазам?
Еми нели се договоривме - до вториот пат. После тоа е патологија. И преземаме корективни мерки. Ако и тоа не бива, друго капаче.:toe:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Од која позиција оценуе тоа?
Офф - Doggie style ваљда~!

Морав, сори!

ОН - Од позиција на себичност, сезнајкосуење, наметнување сопствени гледишта врз околината, дискусија за вкусови (со и без Ф) и преференции итн.

П.С. Апо, а кого ќе викнеме за арбитар?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ада никој не те убедува дека сексот што ти го доживуваш без оргазам е лош,шит или катастрофа.Те прашувам дали е подобар/полош од сексот каде исто има емоции,чувства,страст и оргазам?
Значи буквално се е исто,само во едниот случај има плус оргазам,а во овој случај нема.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ада никој не те убедува дека сексот што ти го доживуваш без оргазам е лош,шит или катастрофа.Те прашувам дали е подобар/полош од сексот каде исто има емоции,чувства,страст и оргазам?
Значи буквално се е исто,само во едниот случај има плус оргазам,а во овој случај нема.
Нне сум Ада, ама ќе ти одговорам од моја, машка перспектива, а ми се случило да не свршам по скоро целоноќен секс (екстра фактори се у прашање), да, скоро ако јне и исто, поради интензитетот на чинот и чувствата.
Јебешга, Фтурата партија со оргазам, такуѓере тамам.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Нне сум Ада, ама ќе ти одговорам од моја, машка перспектива, а ми се случило да не свршам по скоро целоноќен секс (екстра фактори се у прашање), да, скоро ако јне и исто, поради интензитетот на чинот и чувствата.
Јебешга, Фтурата партија со оргазам, такуѓере тамам.
Фала за одговорот :)
И мене ми се случило да не свршам,не е ништо трагично,но не е фантастично како што е комплетното задоволство.Значи само рангирам,добро-подобро-најдобро.

Kajgana Shop

На врв Bottom