Секс без облека ("пиштол") или со некое крпче

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Може со штикли...некако посебен штимунг дава тоа,благо еротски или по сукња а долу нормално гола :kesa:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Убо е да има по некоје парче облека, на пример на жената скутина а на мажо бечви или само појас.... или само долама а одоздоле угул гол.

Ganimed

La Petite Seduction
Член од
18 јули 2008
Мислења
303
Поени од реакции
18
ne mi e interesno taka, bolje ja da si ja spremam vecherata, poslatko mi etaka:pos2:

pogotoo ako ima reprezentativno dekolte, ili dolen vesh interesen, se tavam u pogon so zubi i gi letam po soba ... nasekade:je:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
гола :) уживањето е комплетно така :):) барем за мене

V

[vladimir]

Гостин
Па може понекогаш гаќички, сукња или штикли пали и тоа, али повеќе сум за "пиштол" гол најубаво ми е така, уживањето е целосно

JohnWayne

Master
Член од
10 мај 2007
Мислења
194
Поени од реакции
16
gol... moze i nekogas so taka neso kako mantil ama mnogu seksi ako izgleda na golo:P
ili pa eventualno zdrav tangic retko se vadi:D

A me interesira onaka informativno koja GUSKA zaklala coek so shtiklata pa site na prva strana imaat SHTIKLOFOBIJA ffs:D

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Угул голи на голем кревет за комплетно уживање :pipi:

Да угол голи (по можност на скали..) Ама праи и кеиф и штикла, е сега да не е некоја несмасна па да те срони со стиклата по муда, е тогаш наздравје кеифои и се остало....

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Пиштол си е пиштол... Не дека ако има неке крпче ке ми се лоши :)

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Мистичен напиша:
Секс без облека ("пиштол") или со некое крпче
Првото (болдираното) е битно... натаму, сите комбинации се во игра :)
Се од облека, ништо облека, и сите можни варијанти измеѓу :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
А дали е фетиш опинок ?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Гинеколог све е фетиш на денешницава, незанет децана дека најубо е да се слечат пред да се онадат.:pipi:
Мори шо збораш, да видиш опиноко од домаќинката моја како изгледа (и мириса) ко ќе се врати од шталата ... ја него би го спалил а не уше на нозе да и стои дур прајме страмотилуци.

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Мори шо збораш, да видиш опиноко од домаќинката моја како изгледа (и мириса) ко ќе се врати од шталата ... ја него би го спалил а не уше на нозе да и стои дур прајме страмотилуци.

Па соблечи и го или речи и да го соблече, таман ќе сте за мерак и избањај ја еднаш мош ќе помогне.

Kajgana Shop

На врв Bottom