ехх за фацата има кеси, перници, чаршав... треба да се снајдеш само ...Абе батали стомачните, да го видиш во фаца колку е сладок, гајле ќе ти е стомачни дали имал или немал
Абе напротив, не му треба ништо . Само да не искочи со ВРМО чорапи или лавчиња на боксериците, ќе уништи моменат не за другоехх за фацата има кеси, перници, чаршав... треба да се снајдеш само ...
Нема бан ако задникот само го сликаш, и глеј во другана тема а го ставиш не во оваа .Прва фаза..со тренерки
Втора.. без
Трета .. без боксерици и со бан
Сликај го ти,па може ќе ме за-интригираш Мада чисто сумњам,10 твои би мењал за еден женски,...пример на АлкаринаАбе напротив, не му треба ништо . Само да не искочи со ВРМО чорапи или лавчиња на боксериците, ќе уништи моменат не за друго
--- надополнето: 23 ноември 2012 во 01:35 ---
Нема бан ако задникот само го сликаш, и глеј во другана тема а го ставиш не во оваа .
That is, ако веќе те навлекоа девојкиве на домашен нејкед фото шут
Шо фала на комплимент, дај доказ за сличностаБлагодарам Неса, за убавиот комплимент.
Од фала не се живее, чекамеБлагодарам Неса, за убавиот комплимент.
Антоние, дај сподели згодноќа тука де, само Алкарина ли е привилегирана
Шо фала на комплимент, дај доказ за сличноста
Од фала не се живее, чекаме
Жал ми е, драги госпоѓи и госпоѓици, премногу сум срамежлив и трематичен за таква работа.
Добро ај само папокот сликај го.Жал ми е, драги госпоѓи и госпоѓици, премногу сум срамежлив и трематичен за таква работа.
E тоа, тоа, место петак да ни е метак, види сеа Антоние што ни стори бе паИ тоа петочки
Мажите сами си се наместија. Не знам што им требаше да коментираат на темата. Ние не им правиме ремет во Цицки за медал, не требаше ни тие тука.Бре, бре, нападни жени....како сте тргнале, и ќе ги силувате маживе на темава
Луси_Лу, ај овие другиве, ама ти мажена, ццццц...