Ги остаил у другата мајцаleandra зошто ме лажеш, мори? Кај му се стомачните на Цитрото?
Намерно се сликал цитро така, за појасна слика изглеа у живо....ко ќе му пребајат да прифати кафеНели ги гледаш?
Цитро љубави моја па дај подоле раката, потегни боксерица ова е само за залажување. Ето храбар маж
Цитро може да ја постира сликава и у цицка за златна медаљаЛелел љубомора жени, ќе испадне дека само јас му ги гледам стомачните.
Не разговарам со љубоморни жени.Цитро може да ја постира сликава и у цицка за златна медаља
п.с Знаев дека ќе се соблече некој муш од форумов, само не знаев дека толку брзо ќе се изнервираат од странциве, па ќе понудат домашно - македонско мевце
Тука си права, дај Цитро да не те бришат љубомориве дај нешто он топик на темава. Подоле светлина ни требаCiTro... не е темава за стомачни мускули, туку за секси мажи у долна облека. Така да офтопик си со сликава или дај нова или ќе бараме преместување/бришење на мислењето
Се работат де..што те лажела.. Леандра не лаже никадleandra зошто ме лажеш, мори? Кај му се стомачните на Цитрото?
ТРЕТА! ТРЕТА! ТРЕТА!!Прва фаза..со тренерки
Втора.. без
Трета .. без боксерици и со бан
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 23:33 ---
Се работат де..што те лажела.. Леандра не лаже никад