Секакви прашања за метал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Вака сеа идеја добив од темава прашања за фудбал па си помислив добро ќе биде да отворам нешо за метал....

Jasper Stromblad, Glenn Lujngstrom i Johan Larson го формираа бендот?????
Прашања смеете да поставувате само ако го погодите одговорот на предходното што значи дека ќе почекувате да добиете потврден одговор од оној кој го поставил прашањето за да не се ствара неред

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
ок.... мене ме интересира од какви руди се ископува металот, негова преработка и какви производи од него можат да се добијат...

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Jasper Stromblad, Glenn Lujngstrom i Johan Larson го формираа бендот?????
Според имињава се Швеѓани дефинитивно. Вториов и третиов не ги знам, ама првиов ми е познат, мислам дека сум го сретнал во некое интервју во Metal Hammer. Ми се чини од In Flames беше.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
ок.... мене ме интересира од какви руди се ископува металот, негова преработка и какви производи од него можат да се добијат...
I dali vleguva vo reakcii so leguri...?
Па вака сега... има различни видови на метали секој од нив може да се најде во неколку различни руди. Од сите метали највише поштуем железо, а посебно кога се прави челик од него. Челик е легура од железо и јаглен, при што најголем дел од легурата е железо. Јагленот е застапен само околу 0,2%-2,14%.
Челикот има најразлична примена. Може да се користи за изработка на оклопи, штитови, мечови, како и чекани за мавање по тупи глави.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Според имињава се Швеѓани дефинитивно. Вториов и третиов не ги знам, ама првиов ми е познат, мислам дека сум го сретнал во некое интервју во Metal Hammer. Ми се чини од In Flames беше.
да In flames е...

Па вака сега... има различни видови на метали секој од нив може да се најде во неколку различни руди. Од сите метали највише поштуем железо, а посебно кога се прави челик од него. Челик е легура од железо и јаглен, при што најголем дел од легурата е железо. Јагленот е застапен само околу 0,2%-2,14%.
Челикот има најразлична примена. Може да се користи за изработка на оклопи, штитови, мечови, како и чекани за мавање по тупи глави.
Убаво му кажа и нека фажи ова за сите што тресат зелени

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
мене ме интересира како фигурираат тешките метали на светската берза

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
мене ме интересира како фигурираат тешките метали на светската берза
хеј ќе отворам во хумор тема:нај(не)паметните шегаџии на кајгана па можите слободно да си пишувате шеги во ХХХХХУУУУУУУММММОООРРРР

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
да беше во хумор... ќе ти пишувавме шеги

а бидејќи е во играчница, ќе фаќаме сеир

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.724
Поени од реакции
11.563
И ќе си пишуваме офтопици :tv:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
да беше во хумор... ќе ти пишувавме шеги

а бидејќи е во играчница, ќе фаќаме сеир
Си помешал нешто. "Чек дис аут" е за сеир.

Ај штом го погодив прашањето, еве го следното. Под кое заедничко име можат да се сретнат Jon Schaffer и Hansi Kursch?

Kajgana Shop

На врв Bottom