G
GoddessOfRock
Гостин
demons& Wizards??
Метали се елементи во периодниот систем кој се разликуваат од неметалитеА,што е метал?(сериозно):pos2:
Metalite se sprovodnici -.-Метали се елементи во периодниот систем кој се разликуваат од неметалите
Може да се праат легури од нив
Примери за метали се : Цинк , Олово, Железо ,Титаниум , Алуминиум , Жива (Единствениот течен метал)
и то
А ја па ич не ги сфаќам металчишчава , само тресат тоа глаата со црната коса и се облакает ко гробари ! Тоа музика ли е !!
Чујте си Аца Лукас и бидете ми позз..
MwaH
Ne. Finec e. Koj te lazel?Lugje sea stvarno nesho vo vrska so metalot ama muzikata!!! Slushnav nekade deka toj plaviot od Apocalyptica bil makedonec. Baram da mi kazete dali e tochno ili ne!
Не е Македонец ама има дојдено во Македонија еднаш во животовLugje sea stvarno nesho vo vrska so metalot ama muzikata!!! Slushnav nekade deka toj plaviot od Apocalyptica bil makedonec. Baram da mi kazete dali e tochno ili ne!
Kissufki do nego <3Не е Македонец ама има дојдено во Македонија еднаш во животов
бацуфки и гушки!Kissufki do nego <3
Diamond ??Kој му беше идол на Diamond Darrell????
Пошо видов дека никој не сака да постави прашање
Ace Freely од KISS (на десна груда го имаше истетовирано). Angel of Death, ако не добијам фротирка од генералниот спонзор за 7 дена ќе те најдам и ќе те скршам!!! Озбилно!Kој му беше идол на Diamond Darrell????
Пошо видов дека никој не сака да постави прашање
Каква фротирка ???Ace Freely од KISS (на десна груда го имаше истетовирано). Angel of Death, ако не добијам фротирка од генералниот спонзор за 7 дена ќе те најдам и ќе те скршам!!! Озбилно!