Седумгодишниот Марко е добитник на сертификат од „Мајкрософт“

Член од
28 јули 2007
Мислења
89
Поени од реакции
0
браво за детево, стварно не е за верување

...само се надевам дека нема да го прелажат Microsoft (иако натам тргнала работата) и дека ке отиде да работи за слободен софтвер, у ред хат, на пример

пс Free as in freedom :music3:

Напред Марко

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Јас на негови години не знаев компјутер што е бе!:nesvest:
Секоја чест за детево...:bravo1:

izrod

United brotherhood of chicken nuts
Член од
21 јули 2007
Мислења
336
Поени од реакции
4
bravo bravo ostanav bez tekst alal neka mu e

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Ја на 7 години играв Марио на нинтендо и дискетите ги ставав наопаку, а он може да биде мрежен администратор?! Секоја чест

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Треба да се предупредат родителите малку да го пуштат повеќе да си игра со другите деца од неговата генерација,зошто такви грешки подоцна многу тешко се поправаат,едноставно поминало времето.Јас кога видов што прават моите деца на 2 и 4 годишна возраст со комјутерот заклучив дека е подобро да ги отргнам малку од виртуелниот свет и ги потикнав да посветуваат време повеќе на играта со своите другарчиња кој дотогаш како да избегнуваа и да разговараат со нив.Денес на 7 и 5 годишна возраст фала богу се омилени во средината во која живееме и се гордеам на тоа иако немаат виндовс сертификати кој можеби ќе ги заслужеа и на 5 години доколку ги оставев да продолжат со активностите на комјутер.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Оф оф ја на 7 години под маса станвев не пак пред компјутер ќе сум седнел .... добро то време немаше компјутери ама тешко дека ќе ме заинтересираше и да имаше :)

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Jas na 7 godini igrav pisovi pred zgrada i po cel den trcavmo so topkata u noze a sea decava cc.c..c.c...ccc

Г

Грејвдигер

Гостин
Ја на 7 години играв Марио на нинтендо и дискетите ги ставав наопаку, а он може да биде мрежен администратор?! Секоја чест
:pos2: јас можно е уште тогаш тетрис да сум играл :pos2:

алал да му е...

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
ај нека е живо и здраво македонското генијалче
п.с. па стварно на 7 години и не треба многу да седе пред компјутер

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Јас имав компјутер на 4 години (Amiga Commodore 500) и знаев да копирам од floppy на друго floppy. Немаше во тоа време ни Windows 95. Во поново време се почесто ќе се раѓаат вакви генијалци.

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
Стварно браво за малиов. На тие години ако најдеш некое дете што има концентрација да учи и да следи од неговите е стварно реткост. Бај де веј како што све се држи на умерено ниво така и ова треба да го пуштат малце надвор со другари да поигра да го научи надворешниот свет

Kajgana Shop

На врв Bottom