Свирки и Maк Meтал

Член од
29 јануари 2007
Мислења
217
Поени од реакции
1
Гижо напиша:
Нема смисла Сторм да ги пропуштам по втор пат

п.с. Марина ке хедбенгаме? lol
vo gevgelija svirea pred nekoj mesec. zakon bese :music3::music3::music3:

Член од
29 јануари 2007
Мислења
217
Поени од реакции
1
Utre ke ima i druga svirka vo gevgelija, Avet i Smrtostvor od Maras ke svirat, ali vo druga grupa t.e. Souledge ali izveduvaat pesni od drugi grupi, heavy pretezno, ke nema nisto od Maras, no sepak e dobro da se gleda, smrtostvor e dobra zamena za Kirk Hammett :)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
ajde na svirka

:vozbud: следната свирка е на 16.Ке свират сторм,ембриотоми и амброуз.Нормално во кастро!е картата не знам колку ке биде али гарант 100-150.На треш метал масакрот стварно беше закон!се глеаме!

п.с.Heavy rules!

Член од
28 јануари 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
Lilian напиша:
:vozbud: следната свирка е на 16.Ке свират сторм,ембриотоми и амброуз.Нормално во кастро!е картата не знам колку ке биде али гарант 100-150.На треш метал масакрот стварно беше закон!се глеаме!

п.с.Heavy rules!
Аууу! Топ:zver::zlo:!!!Ке има хедбангање месецов...Така ми мириса. хехехе :music3: :music3: :music3:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
до Stuste-завизи кој метал бенд!не се сите исти!Некои од нив свират блек,некои треш итн...Кажи за кои си заинтересиран!

Леле закон!Два петоци по ред свирки!!!!!!!!!!!!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
Епа за сите групи. :wink: За сите написи која што е. хехе

Иначе стварно ке е топ вака февруари како се погоди со свирки. :pos2:

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
A taka imalo metalci ovde bravos!!

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Slusham i na 24 imalo ubo nesho.. kje dojdam.. hope so. E togash Gizo ke prajme to sho se ponudi..:D

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
На 23ти да дојдеш обавезно, тоа е бољата свирка :)

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Lilian напиша:

п.с.Heavy rules!
Свирката е на 23. Embryotomy не свират, туку Formless Terror. Бендот се вика Амброз.
Таа на 24 нема да се одржи. Одложена е, кажаа демек за 2 месеца, ама незнам колку е точно.

Гижо, подобра свирка од свирка на Лелек (таа што требаше на 24 да биде) тешко дека ќе најдеш.:)

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Искрено се надевам дека ќе успеам да дојам, да ги опуљам Maras & Storm...а требит да се јаки и Ambroz...Суре зеват тамо:)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
Абе сеа некој знае дали ке има нешо на 16ти?

Kajgana Shop

На врв Bottom