Хоуп
ümid edirəm
- Член од
- 13 април 2012
- Мислења
- 2.494
- Поени од реакции
- 9.494
Не фала, веќе сум договорена.Хоуп, дали сакаш со тебе и Ocaina да одиме само да гледаме, како во театар?
Не фала, веќе сум договорена.Хоуп, дали сакаш со тебе и Ocaina да одиме само да гледаме, како во театар?
Не е така,за да влезеш мора да си во пар машко женско,неможе мажи сами да идат.Проблем кај овие свингер-клубови е вишокот на мажи кои се прилично досадни.
Сите тие би сакале со туѓи жени, а своите ги кријат дома.
Не знам како е во тие кај ти што си бил,Не е така,за да влезеш мора да си во пар машко женско,неможе мажи сами да идат.
Чистотата е основен услов, нема секс без кондом,одлична работа за да фатиш кандида, кламидија, сифилис и други неоткриени болести.
Другар дали си член,искуство имаш со овие ???Понеделник планирам да се зачленам.Hedonia Club (@hedonia.club) • Instagram photos and videos
1,194 Followers, 1,261 Following, 76 Posts - See Instagram photos and videos from Hedonia Club (@hedonia.club)www.instagram.com
Дома | Hedonia Club
hedoniaclub.eu
"Хедонија е клуб на мистерија и разврат, таа останува скриена од обичниот свет, создавајќи атмосфера наполнета со моќен спој на желба и страст како што се развива ноќта."
"Ние сме приватен социјален хедонистички клуб со седиште во Скопје каде што ги остваруваме вашите фантазии со нашите луксузни и дискретни тематски забави"
Одма зачлени се, овие не пасошко па работат од понеделник до петок.Другар дали си член,искуство имаш со овие ???Понеделник планирам да се зачленам.
Учеството е задолжително.Сакам да посетам некоj свингер клуб но не да учествувам, туку само да гледам од страна.
Јас сум опрезен - не се фрлам направо со главата напред. Прво ја набљудувам ситуацијата. Секогаш се водам од принципот "брзаj полека".Учеството е задолжително.