Сам свој мајстор реално шоу на Канал 5

T

Tetro

Гостин
Пропадна шоуво. Брат ми го видел низ град Неџо хахаххаа не се ни дава на К5

Уште еден пораз за Канал 5 и доказ колку килава управа имаат. А пари си трошат ко Манчестер Сити.
комшијата веќе месец дена си доаѓа скоро секој виќенд, шоуво е страшно :vozbud:

P

PewDiePie

Гостин
Што бе овие пак се враќаат(Сам свој мајстор) пуиштете на Канал 5 во живо иде хахахаххаха цццц

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
Ме интересира колку ви се допаѓа ССМ
Баш ме занима дал и сега ќе има замерки?
Поздрав

В

Вори

Гостин
Не е лоша замислата,впрочем како и секое Велики Брат Шоу,али поголеми сељаци,дрољи и ајвани од учесниците внатре во куќата НЕМА!
Чисто сумњам дека овие би можеле да ме натераат подолго време да го гледам шоуво.Ниту некој е интересен,ниту имаат некаква имагинција.
Те молам само не ми викај да се пријавам ја,па да видиш што човек сум,аман.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Поздрав
Mene me interesira kako ke odi so dnevni vklucuvanja, kolku pati na den i dali ke ima pregled na denot i takvi nekoi raboti.
Shouto onaka e, veke videno kaj nas(barem ovoj del vo kukata sto e).

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
има на нашиот сајт на горниот банер...за секој ден одделно

P

PewDiePie

Гостин
хахах дај бе не се заебавајте Велики Брат е Кока Кола за ова нешто,што и да е само реално шоу не е :tv:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Мислам дека луѓево у куќава се тапа,кај ги најдоа сите ропаци...све нешто пцујат се караат..ништо интересно не праат..само ненормален човек може вакви фаци да гледа...е**те шоуто!

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Поздрав
Го фатив преска малку на тв, ама гледам многу им е досадно, дајте им нешто занимација да имаат... било да е некој филм на тој лцд-то таму ставен, или музика да им пуштите, или па ставете некое фудбалче, пикадо, билјард :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.803
Поени од реакции
8.223
шоуво е никакво немоем да го гледам ме нервира што зборат на некој дијалект ептен ми е сељачки коај слушам на телевизија таков дијалект ,и кај ги најдоја вакви учеснициве ни нешто интересно праат ни ти па им е интересно на нив
а и уште едена учесничка ќе влегла во куќата :nesvest: страшан работа а па коај зборат бубиците им прае некој шум
исто што не ми се свиѓа е тоа што нема врска името со шоуво нити они ја изградија куќата нити па ја они уредија ,а пред почеткото рекоја дека они ќе ја уредуваат

P

PewDiePie

Гостин
Абе ајде бегај,15 пендраци опнале таму со 5 жени и оди па гледај го шоуто,итоа све локални ороспии.Кога снимаат во тоа дневната кај што седат,место зум да му мавнат на тој што збори во моментот тие си снимаат онака сите да бидат фатени ни знаеш кој збори ни што збори тон никаков што бубици ќе имаа? Има некои рандом ликови си се шеткараат онака низ куќата :icon_bigg може и газдата на бараката кај што снимаат си влага да си земе нешто ако му треба :tv: Се на се,барем сега за сега Тоа сум јас беше и ќе си остане најјако мак. риалити шоу,за Велики Брат нејќам ни муабет да правам светлосни години се понапред во се.

Ф

Фил Ајви

Гостин
дај бе нека почне Велики Брат да има што да гледаме, како што рече Сасуке ВБ е Кока - Кола за фарма и ССМ :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom