Сали за воздушни пушки

Член од
15 јули 2009
Мислења
26
Поени од реакции
8
Народе, ме интересира има ли негде сала во Скопје каде што може да се пука со воздушни пушки/пиштоли? Знам за таа во Партизан, али нит можам да начекам кога работи, нит човек да ме информира за тоа, викаат со месеци немале струја и греење, а еден човек во близина вика дека после 19 часот отварале... (не ми удира логика ако немаат струја за светло).

Има ли некој повеќе инфо за Партизан или други сали? :)

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Камник , кога идеш од аеродром према скопје на влез од скопје има бензиска на лукоил и огромен знам КАМНИК ==> имаш таму стрелиште за се, а за со пиштоли само има стрелиште и кај кале салата за ракомет се вика ТАРГЕТ и има со пиштоли од 10 денари куршум за мало калибарни пиштоли до 45 денари за револвер

Член од
15 јули 2009
Мислења
26
Поени од реакции
8
Таму имаат изнајмување на воздушни пушки, или тоа е со огнено оружје само?

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Таму имаат изнајмување на воздушни пушки, или тоа е со огнено оружје само?
за камник мислам дека имаат да на отвореното стрелиште брат јави им се пиши на гугл камник ќе најдеш број јави им се или пиши микејн интернешнл и најди бројче

Член од
15 јули 2009
Мислења
26
Поени од реакции
8
Бев до Партизан салата и само како инфо за тие што ги интересира:
  • Чланарина е 600 МКД за 3 месеци, се иде 3 пати во неделата Пон, Сре и Пет од 18 до 20 часот (имате пушка и 20 дијабило).
  • Рекреативно пукање уште немаат, а и поскапо би било отколку чланарина.
  • Состојбата на салата е бедна, дојдете со дебели јакни бидејќи греење слабо.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
Бев до Партизан салата и само како инфо за тие што ги интересира:
  • Чланарина е 600 МКД за 3 месеци, се иде 3 пати во неделата Пон, Сре и Пет од 18 до 20 часот (имате пушка и 20 дијабило).
  • Рекреативно пукање уште немаат, а и поскапо би било отколку чланарина.
  • Состојбата на салата е бедна, дојдете со дебели јакни бидејќи греење слабо.
Nemoze plus dijaboli da si nosis?

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Значи треба или ние да си носиме дијаболи или кај нив да купиме пошто 20 дијаболи се ништо.

Знае некој колку коштаат дијаболи?

Член од
15 јули 2009
Мислења
26
Поени од реакции
8
Појм немам да ви кажам искрено, али ептен е депресивно таму...некако воопшто не ме ни влече да појдам пак

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Значи треба или ние да си носиме дијаболи или кај нив да купиме пошто 20 дијаболи се ништо.

Знае некој колку коштаат дијаболи?
Имаш на Бит Пазар 100денари пакување дијаболи внатре вкупно 250 дијаболи, и во овие специјалниве продавници имаш поголем избор на дијаболи таму се 150 денари исто 250 дијаболи

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Појм немам да ви кажам искрено, али ептен е депресивно таму...некако воопшто не ме ни влече да појдам пак
Може да се договараме повеќе души, сам ни мене не ми се оди.

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Јас би дошол имам и воздушен пиштол муниција, ако е некој за да се договориме,поздрав

Член од
9 ноември 2011
Мислења
73
Поени од реакции
25
Ima i vo Kisela Voda edno streliste. Za zatvorenoto na kamnik e samo pistolsko, za otvorenoto dokolku ima kontakt nekoj neka kaze. pozdrav

Kajgana Shop

На врв Bottom