Може не им чини здравството и образованието ама правниот систем дури и предобро им функционира на Американците. Се знае што може а што не може да им каже, нема ко кај нас дупки у секој закон па после кој како сака си го толкува. Пример, не може да му каже ти си педофил, ама може од околу да имплицира и да врти ко киша око Крагуевца. Секоја шега е проверена со тим од адвокати (за кои и самиот Саша потврди дека се од Индија затоа што се поефтини) кои го одлично си ја знаат работата.Како може Саша Барон Коен толку лесно да ги прави пепел политичарине со неговата нова серија?
Ќе ти речев Ѕвезден Океан but its a such an obvious answer.Случајно некој да знае Пет френдли ресторан во Центар во Скопје?
Сакам да знам ноќва како љубиш ти, сакам да знам оооооо дај покажи ми
(секогаш кога ја гледам темава ми идат овие глупердосани зборови од иста песна која беше хит по телевизијата дури бевме помали)
Reklama5 & Pazar3 ама не се нормални со цените по 1200 бараат.Kako moze vo ohrid da najdam smestaj za 1-2 veceri ?
Првин осигурај го станот во некоја осигурителна компанија не е многу скапо 2000-3000 денари,потоа пријави во полиција и во осигурителната компанија па Осигурителната компанија ке потегне се другоКаде може да се пожалам доколку комшијата над мене има проблем со водоводна инасталација (најверојатно пукната цевка) и на мене ми прокапува од таванот, а самиот он не сака да си го санира проблемот.???
Не може минимумот е 1 месецДали може да се извади зелен картон за помалку од месец дена и колку е цената ? Пример за 1 недела ..
Не верувам дека осигурителна компанија ќе те осигура за нешто што веќе е направено штета а и осигурувањето ќе те чини повеќе од санацијата.Каде може да се пожалам доколку комшијата над мене има проблем со водоводна инасталација (најверојатно пукната цевка) и на мене ми прокапува од таванот, а самиот он не сака да си го санира проблемот.???