СРБИТЕ ЈА ЗАПАЛИЈА АМБАСАДАТА НА САД

Статус
Затворена за нови мислења.

trickster

Remember the name …
Член од
19 август 2007
Мислења
452
Поени од реакции
14
Хмм... абе мислам реално ако гледаме не треба ни да се преоптоваруваме ама не смееме ни тотално да се опустиме во врѕка со проблемот на насите соседи, утре пр. моѕе и на нас да ни се деси несто такво тогас ме интересира како би реагирале ние во секој случај не би го приѕнал косово како република самата постапка( одѕемање на ѕемја која е во сопственост на дрѕава со веке утврдени граници и прогласување ѕа свое) е кршење на суверенитетот на истата:pusk:
едит: Дивајн нема веѕе типот саксе несо да каѕе ама оцигледно никој не го раѕбра донт тејкит ту персонал:salut:

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
како србин што може да се заебе никој не може...идиоти од почеток до крај...наголеми губитници во последниве 50 години

а што читам некој усијани македонски глави тука ...стварно е жално што се дивите на негатот попат бугарскиот и грчкиот, се дивите на методи кој донесоа само пораз...

урааа ја искршија амбасдата и го изгубија пола косово...ураааа јака работа

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Со тоа што ќе го запалат пола Белград нема да го вратат ни Косово, туку само ќе има повредени демонстранти и строго осудување од другите држави.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
Nie i srbite sme najdupen narod u Evropa,menjaat iminja,zimaat teritorii i kojznae sto se dr ne ni praat
кој ви е тој ген расипан да се поистоветувате со србите кој мамето вои го ебаа последните 80 години а последниве 15 цркви ти рушеа...малце им е и војводина да им ја земат...

гледај ти си ја Македонија не Косово...гледајте ги протестите во Скопје не во белград....немате основно самопочитување, достоинство..сопствено јас..секогаш некој ја идеализира или Софија или Белград...трагично да ти се згади...

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Ambasadite / Marketite nitu mavaat, nitu pukaat nazad. A tragikomicnoto e sho im pripagjaat nim, na Srbite, ovie samo plakjaat kirija za niv. Znaci - palat i krsat svoj imot.

sto se odnesuva do nemirite vo BG:

okolu 84 lugje se povredeni , megju koi i dvajca stranski novinari.

Nisto ne e toa, nekoi deca se naljutile malku.

Pravite problemi ke dojdat koga ke se obidat Albancite da vospostavat nivnata "drzava" vo kosovska mitrovica i drugite mesta kade srbite seuste gi ima dosta.

Koga ke pocne povtorno krv da se proleva, rabotite ke bidat mnogu pokomplicirani. I mnogu polesno ke eskaliraat.

Ama ke gi prasam Albancite po nekoja godina sho im trebase seto ova, i oti ne gi slushaja sovetite na svoite VISTINSKI prijateli, na svoite komsii...

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Всека држава треба да брани амбасадите на своja териториja.Има такво задалжение.
Како мислите,дали това ке премине за една седмица и ке се вратат ком нормален живот или ке се пренесе во Косово?
"novava" kriza na balkanot e planirana odamna i ostvaruvanjeto na planot e vo tek.

Nekoi glupavi glavi vo Sofija, Atina i Tirana gi trijat racete od vetuvanjata koi im se dadeni. Ke zavrsat ko site drugi Americki potrckovci, so kursum v celo, jaze okolu vratot ili ke im padne avionot, ili ednostavno ke se sopnat...

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Проблемот им не е во Белград на србите,а во Косово.Македонцки подкрепам те со двете раце.Шо мислат дека ке направат като подпалили амбасадите?Ке си врататат Косово от Белград?Видехме как србите бранат држава-голем смех.
Сердар,србите беха галените чеда и триеха цели 50 години раце.Сега ке платат за това.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Проблемот им не е во Белград на србите,а во Косово.Македонцки подкрепам те со двете раце.Шо мислат дека ке направат като подпалили амбасадите?Ке си врататат Косово от Белград?Видехме как србите бранат држава-голем смех.
Сердар,србите беха галените чеда и триеха цели 50 години раце.Сега ке платат за това.
Србите конечно одбраа страна (Русија) и дефинитивно започна нова студена војна во Европа.Ние како и сите други на кој Србија им е патот во Европа,вклучително и Бугарија во следниот период само ќе "попушиме".

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Ја отворив темата повторно.

Ќе ја исчистам од сите оф топик мислења. Нареден оф топик делам банови.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Србите конечно одбраа страна (Русија) и дефинитивно започна нова студена војна во Европа.Ние како и сите други на кој Србија им е патот во Европа,вклучително и Бугарија во следниот период само ќе "попушиме".
Не се секираj и вие и ние имаме пат през Руманиja за Европа.
Последно прочитав дека магарини за компjтри и спортни стоки са били разбити и ограбени со торби от протестираштите.Подпалиха амбасадите па сега крадат стоки от продавниците во Белград.Тиа бранат Косово или сакат да крадат?

Член од
30 декември 2007
Мислења
794
Поени од реакции
330
Se so e unisteno vo Belgrad ke go plati Srbija t.e. Srpskite osiguritelni kompanii bidejki sum siguren deka se e debelo osigurano.

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Ахх се врати она старото Македонецот си вади очи со Македонецот за "братот" Србин. Тие занас браќа најголеми ние занив душмани најголеми... па дали вреди заради нешто што се случува во друга држава а е продукт на вандализам, необразованост и простотизам тука да се напаѓаме и да се пцуеме меѓусебе? НЕ пошто србите ич не ги боле занас ние занив не сме БРАТСКИ НАРОД !!! а ние, ние водиме сметка и грижа за се освен за она што требаме и мораме да водиме. Она што и се дешава на србија моментално е неблагодарно, вештачко, за жалење пошто косово историски секогаш припаѓало на србија. НО зошто ние не си ја гледаме нашата работа !!! Зошто никој не се загрижи занас, за нашето не признавање на држава, име, народ, нација од страна на нашите "браќа", "мили комшии", и дел од светот.

"Да небеше србија немаше да имаме држава" Пфф... да небеа србија бугарија и грција може сеуште ќе бевме окупирани од турците но може и ќе имавме сопствена држава ама онаа ОБЕДИНЕТАТА.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom