СКРИНШОТ - Screenshot!

Член од
3 јуни 2007
Мислења
236
Поени од реакции
1
Еве вчера на сервер што беше ама касно влегов, ама важно топ беше.

Член од
12 јануари 2008
Мислења
147
Поени од реакции
1
Оги, ај дај ИП од тај макс адсл серверо да видам шо народ игра таму, оти гледам добри скорови вадиш, да видам дали се про или се ботови!:)
pisi mi na msn da ne reklamiram,a inace igram na max nekogas koa me zaebava sxe-to

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634

А имам и демо :pos2:

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Пробај ти против читер што има aim_bot и speedhack,да видиме што скор ќе извадиш. :)
Плус реков дека првите 10 пати умрев ради 200+ пинг

Него,како прво не било до времето на фаќање на SS,туку Vista-та ме заебава нешто,па со Print-Screen,ми го фаќа само почетниот екран на CS (менито),а со програм (SnagIt),ми го фаќа десктопот место играта.
Ај дајте некој програм за фаќање SS,и јас да се фалам со докази :)

Него за Enternet DM,вчера пред да излезам влегов на Aztec,додека заврши стазата имав 33-2,после на DD2 направив 30-1,и тоа во втора рунда 15 убиства со AWP по ред (што да им правам кога трчаат сите мид),и ме банираа :(

Дајте сеа други DM сервери:vozbud:
Програмче за СС пробај irfanview на мене доста ми беше корисно.

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
pisi mi na msn da ne reklamiram,a inace igram na max nekogas koa me zaebava sxe-to
На мене до 4.8 схето кога беше ми беше сичко добро, а од 4.9 до 5.5 ми заебава, така да ќе идам таму да играм па да видам како е, не значи тоа дека нема да сум и редовен на кајгана!:):drk:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не ми е јасно,зашто се радувате на Most Dmg со AWP?

Него,ми се свиѓаше тимското чување со The_Man,само уште да не леташе со нож на Sector Clear командите :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Не ми е јасно,зашто се радувате на Most Dmg со AWP?

Него,ми се свиѓаше тимското чување со The_Man,само уште да не леташе со нож на Sector Clear командите :)
А со мене ? :pos:

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
abe jacky imase sreca print ne stitnaf od srecata so ti dadof noz nemam srecen sot :) kgn.KaGeBe killed ygs.jacky! with knife:baeh:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Хахаха, сигурно КГБ ги исфарбал ѕидовите.

Kajgana Shop

На врв Bottom