- Член од
- 3 јуни 2007
- Мислења
- 236
- Поени од реакции
- 1
Еве вчера на сервер што беше ама касно влегов, ама важно топ беше.
Оги, ај дај ИП од тај макс адсл серверо да видам шо народ игра таму, оти гледам добри скорови вадиш, да видам дали се про или се ботови!
pisi mi na msn da ne reklamiram,a inace igram na max nekogas koa me zaebava sxe-toОги, ај дај ИП од тај макс адсл серверо да видам шо народ игра таму, оти гледам добри скорови вадиш, да видам дали се про или се ботови!
Програмче за СС пробај irfanview на мене доста ми беше корисно.Пробај ти против читер што има aim_bot и speedhack,да видиме што скор ќе извадиш.
Плус реков дека првите 10 пати умрев ради 200+ пинг
Него,како прво не било до времето на фаќање на SS,туку Vista-та ме заебава нешто,па со Print-Screen,ми го фаќа само почетниот екран на CS (менито),а со програм (SnagIt),ми го фаќа десктопот место играта.
Ај дајте некој програм за фаќање SS,и јас да се фалам со докази
Него за Enternet DM,вчера пред да излезам влегов на Aztec,додека заврши стазата имав 33-2,после на DD2 направив 30-1,и тоа во втора рунда 15 убиства со AWP по ред (што да им правам кога трчаат сите мид),и ме банираа
Дајте сеа други DM сервери
На мене до 4.8 схето кога беше ми беше сичко добро, а од 4.9 до 5.5 ми заебава, така да ќе идам таму да играм па да видам како е, не значи тоа дека нема да сум и редовен на кајгана!pisi mi na msn da ne reklamiram,a inace igram na max nekogas koa me zaebava sxe-to
А имам и демо :pos2:
А со мене ?Не ми е јасно,зашто се радувате на Most Dmg со AWP?
Него,ми се свиѓаше тимското чување со The_Man,само уште да не леташе со нож на Sector Clear командите