не мојт сеа - ебиш пишиш, така ојт овде... ај сеа врви си по патот, и ко ќе се ебниш одма да пишиш, за да се валидни црткитеЦРВЕНОКОСА напиша:фантомчеее,не е се во квантитетот- битен е квалитетот!!!
ај сеа допиши десетина црти шо ги имам пропуштено:baeh:
Кај мене квалитетот и квантитетот се правопропорционални - ако нема квалитет и квантитетот ќе стагнира :kez:ЦРВЕНОКОСА напиша:фантомчеее,не е се во квантитетот- битен е квалитетот!!!
способен тип си ти некој, а?Macedalien напиша:Кај мене квалитетот и квантитетот се правопропорционални - ако нема квалитет и квантитетот ќе стагнира :kez:
Штета, ќе ти остане вечна желба Маце ... нема да му се дигне на тебе, па нема да дознаеш колку бил способен ...:salut:ЦРВЕНОКОСА напиша:способен тип си ти некој, а?
е баш би сакала да те пробам и да удрам една црта со твој ракопис како последица од дружењето со тебе! :pos2: :pos2: :pos2:
Јас си сум редовна, ама мака ми е на секое да пишам ... значи, ич да не ме мислите!:pos2: :umorno: :pie: :shame: :rain:Garfield напиша:Pih, a jas tamam pomisliv na temava deka si se ebela,a ti odgovaras.
Hm.
ЦРВЕНОКОСА напиша:способен тип си ти некој, а?
е баш би сакала да те пробам и да удрам една црта со твој ракопис како последица од дружењето со тебе! :pos2: :pos2: :pos2:
Ете колешката моjа ти резимираше се во еден ред : не се мачи :wink:Дивајн напиша:Штета, ќе ти остане вечна желба Маце ... нема да му се дигне на тебе, па нема да дознаеш колку бил способен ...:salut:
Ијаааа? Многу бе ти! Ај пиши црти таму, и не ми бегај офтопик! Пиши мене една!Fantom_oh напиша:Абе мојте да ми дајте власт на темава, да модерирам нашки речено?