СДСМ: Немаме врска со Македонците

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Од каде па ти занеш дека не станале на химната....
Од градинка ве однесоа на посета во Собрание???
Imase be prenos na TV.

I BC, drzhalnikot, pred da se oddelime od Srbija, na VMRO mu reche: "nikogash poveke da ne sum ve chul da zboruvate za nezavisna Makedonija i za dvoenje od Jugoslavija". I toa go ima na TV zapis. I sega toj ke ni ja vodi Makedonija?:uvo::uvo:

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Imase be prenos na TV.

I BC, drzhalnikot, pred da se oddelime od Srbija, na VMRO mu reche: "nikogash poveke da ne sum ve chul da zboruvate za nezavisna Makedonija i za dvoenje od Jugoslavija". I toa go ima na TV zapis. I sega toj ke ni ja vodi Makedonija?:uvo::uvo:
Бива ли тој дел да го закачи некој на YouTube за да може секој да го види ? Вака останува само на доверба или ти реков ми рече...

Член од
1 јуни 2007
Мислења
404
Поени од реакции
2
Па талент еден, тоа го има во собраниските стенограми,

и јавно на МТВ беше емитуван директен пренос од свечената седница.

на кој јавно тогаш се гледаше кои не станаа на химната,и тоа убаво се гледаше бидејки тие што не станаа седеа во првите редови:toe:.
На тебе у Градинка ти пуштаа Собрание да гледаш????
Јас во Градинка со Лего коцки и сложувалки си играв.......

Друже...најискрено....ЖАЛ МИ Е ЗА ТЕБЕ...Прими сочуство....
ПС. Со психијатар разговараше за проблемов?

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
На тебе у Градинка ти пуштаа Собрание да гледаш????
Јас во Градинка со Лего коцки и сложувалки си играв.......

Друже...најискрено....ЖАЛ МИ Е ЗА ТЕБЕ...Прими сочуство....
ПС. Со психијатар разговараше за проблемов?
Не, така му кажал еден другар, кој пак има другарка на која сестра и се дружи со братучетката на ќерката на еден бивш пратеник....и така од издржани извори дознал:pos2: .

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Не кењајте без врска. Има постари на форумов кои се сеќаваат на „спорните“ моменти на Бранко и изјавите на Денко Малески...Нит стануваа СКМ-ПДП на химната, ниту пак беа во било каква согласност за ОСАМОСТОЈУВАЊЕ на Македонија.

Проклетници.

Да потсетам:

СДСМ се:

Против Македонски симболи.

Против славење на Македонската историја.

Против уставното име на Македонија.

Против изградба на цркви.

Против сузбивање на организираниот криминал(Бидејќи по дифолт, тоа значи уривање на СДС)

Против подигање споменици на големите Македонци, државотворници.

Против будење на националниот дух кај Македонците.

Благовремено наназад:

Против независноста на Македонија од Југославија.

Против интерпретирање на химната на Македонија.

ДАЛИ ИМА СВЕСЕН МАКЕДОНЕЦ ШТО СЕУШТЕ ЈА ПОДДРЖУВА ОВАА КОМУНИСТИЧКА БАНДА ВО МАКЕДОНИЈА?!

Член од
1 јуни 2007
Мислења
404
Поени од реакции
2
Не кењајте без врска. Има постари на форумов кои се сеќаваат на „спорните“ моменти на Бранко и изјавите на Денко Малески...Нит стануваа СКМ-ПДП на химната, ниту пак беа во било каква согласност за ОСАМОСТОЈУВАЊЕ на Македонија.

Проклетници.

Да потсетам:

СДСМ се:

Против Македонски симболи. - НЕ Е ТОЧНО (И мене повеќе ми се допаѓа 16 кракото знаме)

Против славење на Македонската историја. - НЕ Е ТОЧНО (Отсекогаш во историјата сме ги учеле и величеле сите македонските дејци)

Против уставното име на Македонија. - НЕ Е ТОЧНО (ДПМНЕ да не го изгласа???)

Против изградба на цркви. - НЕ Е ТОЧНО (ГЛУПОСТ)

Против сузбивање на организираниот криминал(Бидејќи по дифолт, тоа значи уривање на СДС) - НЕ Е ТОЧНО (Пример: Љупчо Поповски беше Генерален Секретар на СДСМ)

Против подигање споменици на големите Македонци, државотворници. - НЕ Е ТОЧНО (Пак Глупост)

Против будење на националниот дух кај Македонците. - НЕ Е ТОЧНО (плус не ти е добро дефинирано)

Благовремено наназад:

Против независноста на Македонија од Југославија. - ????? ЈАС ГЛАСАВ ЗА!

Против интерпретирање на химната на Македонија. - СЕКОГАШ СУМ ЈА ПЕЕЛ СО ГОРДОСТ!

ДАЛИ ИМА СВЕСЕН МАКЕДОНЕЦ ШТО СЕУШТЕ ЈА ПОДДРЖУВА ОВАА КОМУНИСТИЧКА БАНДА ВО МАКЕДОНИЈА?!

Јас сум свесен Македонец и го подржувам Социјал Демократскиот Сојуз на Македонија.....

Подржува(в) и некои постапки не Груевски ама почна веќе претерано да се губи......

И уште нешто....ако пред три месеци мислев дека ДПМНЕ ќе победи доколку има предвремени...повеќе не го мислам тоа....

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

греотка...

Снајпер, ќе изгубам многу врреме во пост во кој ќе те засрамам за твоето „не е точно“...а и искрено не мислам да се замарам со мазохистички комуњарчиња, анационални, кои етничка припадност им е партиската книшка, историјата, историјата на партијата....Засрами се дете...Душата им ја извадивте на Македонците...

Член од
1 јуни 2007
Мислења
404
Поени од реакции
2
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

греотка...

Снајпер, ќе изгубам многу врреме во пост во кој ќе те засрамам за твоето „не е точно“...а и искрено не мислам да се замарам со мазохистички комуњарчиња, анационални, кои етничка припадност им е партиската книшка, историјата, историјата на партијата....Засрами се дете...Душата им ја извадивте на Македонците...
Македонец сум бил, сум и секогаш ќе бидам.....

Слободно можеш да си пишуваш шо сакаш.......
Ионака немам намера да се замарам да читам......доволно ми беше неколку твои поста да прочитам и да сфатам шо ум носиш....

А анационален, мазохист, садист, двоцевка... лепи си и етикетирај си некој на твое ниво......
Од овој момент ја прекинувам секоја понатамошна дискусија со тебе...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Snajper,оdma ne si dostoja na zborot..Pa neli ne postirase poveke?

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Не спамирај бе...комуњарче!

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Еееееееј овие комунистите значи колку се смотани. Абе, глеј сеа, не станаа на химната, и тоа го има и на видео ленти, а они викаат станале! Чудни типови!
Абе, како наследници на СКМ, требаше уште одма да ве сецнат, да не направете партија, ама ај...

Kajgana Shop

На врв Bottom