burn84
Говорете Македонски
- Член од
- 4 февруари 2006
- Мислења
- 6.579
- Поени од реакции
- 1.500
Не бе момак, проблемот е што ми го скенираш секој пост и се обидуваш маана да ми најдеш и да се рчкаш без причина, и уште пишуваш километарски постови полни со говор на омраза.Неписмен, 20 години живеам од игри на среќа, со тебе да дискутирам за мартингејл? Мартингејл е приказна за основци, нешто како твоите теории за фаќање женски. Секој со коефициент на интелигенција поголем од оној на варен компир за 5 минути сфаќа дека нема пари таму. Сега ти пресметаа дека за негативен низ од 30 настани ти треба повеќе од милијарда нешта за да покриеш. Знаеш колку ќе ти треба на 32 настан? Мислиш дека некој што има милијарда нешта, па биле тие и шишарки ќе оди да игра рулет?
Не се бламирај во оваа тема кога врска немаш, не се бламирај со линкови од Википедиа, покриј се со ушите и оди постирај во љубов и секс. Најголемиот прoблем со форумите и социјалните мрежи е во тоа што секоја будала може да ја презентира сопствената глупост.
20 год. се бавиш, супер, алал ти вера продужи даље, ја си кажав тоа што сакав да кажам.
Најголем проблем на форумџиите е токму ова...немање основна почит кон туѓи постови, без разлика какви се, особено ако нема хејт во нив туку само споделување на информација, и барање на секоја ебана ситница за да си покажат некоја си неисполнета потреба за онлај морална супериорност.
Сврти два рулета и наместо постојано да манијачиш каде и што јас пишувам, земи бави се со нешто тебе што те интересира.