Рок музика и рокерски бендови

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Sussaro напиша:
не бре не мислам да ја прават идентичната музика така губат на идентитет. Самиот Дејв Грол имаше намера пак да направи група заедно со Крис Новоселич по смртта на Кобејн ама и двајцата заклучиле дека тоа ќе биде сватено како еден вид на продолжување или обновување на Нирвана и така се откажа идејата. Мислата ми беше дека Аудиослејв и Фу ја немаат таа така да кажам енергетика. Многу ми се некако софт не дека не ги слушам ама ја немаат таа ударна моќ карактеристична за нивните претходни бендови.
добра идеја би била ама дејв грол да биде гитариста и фронтмен :) ама под услов да најдат некој што лупа ко него на бубњеви, иначе нема бенд :)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.180
Поени од реакции
26.000
да бе тоа и мене ме зачуди. Типот и на тапани мава и гитара свири и пее он ти е нешто како тој на Шутел човек-телевизија води вести, пее, уредник и водител е на 90 % од сите програми на Шутел. Иначе да му релицирам на MSV Фу се супер :music2: баш се пријатни за слушање
ама види мене малце ми фали тоа адреналинот како Литиум Ин Блум Аеро Зепелин......

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Sussaro напиша:
ама види мене малце ми фали тоа адреналинот како Литиум Ин Блум Аеро Зепелин......
Абе добро....

Тоа стално ке ни фали......:(:(:(:(

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.180
Поени од реакции
26.000
ради Мугер ми е не друго

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.180
Поени од реакции
26.000
да да се гледа по постовите дека си по мрчење :):) нема врска и јас сум по тоа. Него немаме избор да ти кажам право.
Lady Blue 1 го затворија
Lady Blue 2 го затворија
Lido го затворија
Marakana го тупат у задње време
ни остана само да чекаме на чат-пат нешто у МКЦ.

Член од
19 јануари 2006
Мислења
18
Поени од реакции
0
"Ај, ај.......
Да се надеваме дека имаш само 13/14 години.....:icon_roll"

Gledam deka TI imash SAMO 17 godini. Molchi - slushaj - i uchi od poiskusni.

Член од
19 јануари 2006
Мислења
18
Поени од реакции
0
LouWeed напиша:
NIN NU-METAL...........dete,ja gi slusav nin koga imav 15.....a sea iam 30,taka da ak trent reznor bi te slusnal sigurno bi te cukal so eden nine inch nail......:baeh:
Detino, ubavo shto si gi slushal NIN odamna, isto i jas. Ne sum jas shto gi klasificiral vo toj stil, tuku amerikanskata javnost. A da mi se pojavish i ti i tvojot pulen shto go spomnuvsh pred ochi ke vidime koj na kogo shto ke mu nachuka i kolkavo! Pozdrav :angry3:

Kajgana Shop

На врв Bottom