Роденден на Урбан Денс @ Стадион на АРМ - 21.08.2010

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
Urban Dance birthday party

Official Tiesto pre-party

DJs:
Bobi (Club Fm)
Branchez (Club Fm)
Marga Sol (Urban Dance)
Navigator (Urban Dance)
Bushava Azbuka (Urban Dance)
Satellite (Urban Dance)

Start: 22.00
Free entrance

Ја отворам како башка тема, затоа што лани многу убаво си поминав и имам желба пак да одам :) Патем да не се мешаат мислења со темата за настапот на Тиесто.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.805
Поени од реакции
11.419
Ах бе Цапе бе Цапе...кај на 21ви ?!?!! А ми се идеше да ѕенѕамe и да се шегуваме :) Штета таа вечер на друго место сме со Вале другар ти и компанија даркеришча...мање више, супер да си поминете!
mwa

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Нема да биде како лани, ќе фали дрмањето, ама сепак мислам дека нема да биде лошо. :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.154
Поени од реакции
5.922
Нема да биде како лани, ќе фали дрмањето, ама сепак мислам дека нема да биде лошо. :)
Зошто не? Пак е истата екипа, само Khazar фали. Или ова пошто од некои извори си сигурен дека нема да има psy-trance?

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.154
Поени од реакции
5.922
Знам за ова, и да ти кажам искрено 100 пати повеќе ми се иде на ова отколку на стадион. Ама далеко е Миравци бачкоооо.... :jaj:
Плус, журкава знам дека ќе биде јака пошто Ruthless Illusions има големи шанси да си остане на второ место на мојата топ 5 листа на албуми за 2010 (сепак Parvatrip си е прв :))

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.154
Поени од реакции
5.922
Tiesto official pre-party ... ти кажува ова нешто???
Абе ја го напишав моето мислење за тоа на самата тема на Clubbersguide, ама сеуште се водам по фактот дека ќе биде како ланскиот роденден. И самите диџеи знаат дека ако пуштаат максимум Uplifting Trance ќе ги умрат сите на подиум (од досада), и нема да има луѓе што би останале до 5 саат.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Абе ја го напишав моето мислење за тоа на самата тема на Clubbersguide, ама сеуште се водам по фактот дека ќе биде како ланскиот роденден. И самите диџеи знаат дека ако пуштаат максимум Uplifting Trance ќе ги умрат сите на подиум (од досада), и нема да има луѓе што би останале до 5 саат.
Дај боже да си у право, али ќе видиме. :)

Член од
22 март 2009
Мислења
117
Поени од реакции
12
Bese nekoj na zurkava, daj kazete kako bilo?
Добра испадна журкава, али фалеа навигатор и сателајт. Кода идев накај арм слушам некој пушташе морена, стерео лове и остали шит траки и малку фалеше да си се вратам, али набрзо почна бушава азбука за партал да направи, па после него следеше казар за да не дотепа со хардстајл :)

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.154
Поени од реакции
5.922
Bese nekoj na zurkava, daj kazete kako bilo?
Еве copy-paste од тоа што го пишав на clubbersguide:

Журкава со еден збор беше ТАПА. Дојдов околу 23:40 и до кај 2 саат го утепаа со house тињарии... После излеговме да прошетаме малце низ парк, па коа се вративме пушташе Жаре (значи сум го промашил Дани). Имаше некој Goa-Trance на почетокот, па после пребаци на Psy-Progressive, па малку по малку мењаше накај hard-techno (иако некако послаба варијанта), за на крај како последни 2 траки да ги убаци The F Track & Dutchie од Showtek. Поради непознати причини журкава се прекина во 4 саати, иако лани траеше до 4 ипол...
Башка озвучувањето не беше ко лани, туку послабо (и на моменти ме нервираше), а и тоа трепкачите што беа пуштени 80% од времете ептен ми кршеа филм.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Како шо идевме на кај стадион и слушам од далечината иде Southern Sun од Oakenfold и не ми се веруеше дека иде траката, пошо ептен ретко да ја пушти некој освен Окенфолд, а тоа Боби ја рокал, и ме изненади, си реков ќе биде добро, но по се изглеа од 10 до 2 било ептен шит, ја фатив некои 20-тина минути од шитот, и откако пројде Southern Sun фураше Боби некој чкљ хаус кој ептен ми идеше на живци, и после него се појави Дани д бест, почна со прогерица, заврши на гоа, мама еба... али микс шо напраи пушта god is a dj (astral remix) и у меѓу трака убацуе burning up и после тоа продужуе со god is a dj и на крај завршуе со liquid sun... и жаре после продужи у транс стил прогерици мааше па смени на неговото хард техно...

Битно го фатив убавиот дел.

П.С. На Дени траката лудило... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom