Рецензија : Assassin's Creed

• Креатор на темата Креатор на темата Шмики
  • Време на започнување Време на започнување
Abe zosto da pisuvame ko Shmiki so eden zbor igrava e venomenalna site probajte (normalno ako ima dovolno jak kompijuter,iako ne bara mnogu):)

Не сум гејмер но оваа ја имам. Ностоп ми заглавува а графиката со луѓето е малце лоша. Некако како на брзина... може и до графичката оти ми ати а не нвидиа... али не се разбирам во тоа... сепак луѓето или барем главниот лик би можел да е подотеран...

Abe zosto da pisuvame ko Shmiki so eden zbor igrava e venomenalna site probajte (normalno ako ima dovolno jak kompijuter,iako ne bara mnogu):)

За да се игра мора барем да се прочита карактеристиките, инаку ти од кај ке ја знаеш дека е добра игрица ?

Иако многу е фалена, оваа игра за мене е чисто срање. Сепак разлика во вкусови е. Мене воопшто не ми се допадна и на 3-та мисија ја избришав :P

Ако малку подобро размислаш не е толку за фалење.

+Графиката е супер.
++Контролите се за конзола, нема користење на маус.
+++Доста голем број на мисии.
++++Направена е за конзола.

-Но оптимизацијата е катастрофа.
--Што е недоволно за играње на писи.
---Од кои многу се повторуваат при што играта станува досадна.
----Па е портирана на писи, без многу промени, што навистина sucks.

Да не пишам повеке.

Пре пре убава игра! Масовно убивање ми годи секој ден по малку... Играва станува репететивна ако го следите questline повеќе пати, ама секој пат ќе сватите малце од приказнава, а таа е феноменална, Заради ова одвај чекам Assasins Creed 2, ако се глупи да не направат 2ка, и prince of persia е добра ама повеќе ми се допаѓа стилот на assasins creed, сите "moves" што ги прави altair се доре-горе реални и тие графички се предобро изработени со сите ефекти...

Има негде низ Скопјево да се купи и колку би коштала ?

па симни си ја од интернет за во продавници уште дали ја има незнам јас во мај ја купив

Не ми се арчи нетов моментално, па затоа и прашав.. па ако имаш некој предлог, давај :wink:

Ај ако може кажи со која брзина симнуваше, дали торент, и колку беше целата игра ако може? :vozbud:

Ако малку подобро размислаш не е толку за фалење.

+Графиката е супер.
++Контролите се за конзола, нема користење на маус.
+++Доста голем број на мисии.
++++Направена е за конзола.

-Но оптимизацијата е катастрофа.
--Што е недоволно за играње на писи.
---Од кои многу се повторуваат при што играта станува досадна.
----Па е портирана на писи, без многу промени, што навистина sucks.

Да не пишам повеке.

Za merak e igrata!2100 denari ja kupiv za pc od jugoton!Ne prai crashovi,ima koristenje na maus,prekrasna grafika i odlicen gameplay!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom