За да се игра мора барем да се прочита карактеристиките, инаку ти од кај ке ја знаеш дека е добра игрица ?Abe zosto da pisuvame ko Shmiki so eden zbor igrava e venomenalna site probajte (normalno ako ima dovolno jak kompijuter,iako ne bara mnogu)
За да се игра мора барем да се прочита карактеристиките, инаку ти од кај ке ја знаеш дека е добра игрица ?
па симни си ја од интернет за во продавници уште дали ја има незнам јас во мај ја купивИма негде низ Скопјево да се купи и колку би коштала ?
па симни си ја од интернет за во продавници уште дали ја има незнам јас во мај ја купив
Za merak e igrata!2100 denari ja kupiv za pc od jugoton!Ne prai crashovi,ima koristenje na maus,prekrasna grafika i odlicen gameplay!Ако малку подобро размислаш не е толку за фалење.
+Графиката е супер.
++Контролите се за конзола, нема користење на маус.
+++Доста голем број на мисии.
++++Направена е за конзола.
-Но оптимизацијата е катастрофа.
--Што е недоволно за играње на писи.
---Од кои многу се повторуваат при што играта станува досадна.
----Па е портирана на писи, без многу промени, што навистина sucks.
Да не пишам повеке.
ima-vo jugoton 2100 den.Има негде низ Скопјево да се купи и колку би коштала ?
Imas vo jugoton 2100 den ili na zelen pazar 150 den ama so crash na jerusalem!Taka da ke mora da simnes crack fix za da odi najnormalno vo jerusalem!Не ми се арчи нетов моментално, па затоа и прашав.. па ако имаш некој предлог, давај :wink: