Рели Бугарија 9-11 Јули 2010, Боровец

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Гледам дека сте заинтересирани от автомобили. Сакам да прашам дали некоj се интересира от светскиот рали чемпионат. Дали некоj ке присаствува на трката от WRC во Боровец за Рали Бугариjа. Мислам знаете овоj е много интересен надпревар помегу шофери како световно популарните Себастиен Лоеб , Мико Хирвонен , Петер Солберг , Jaри Мати Латвала , Кими Рајконен , Дани Сордо и други.. Заповедајте ке биде лудило..

T

Tetro

Гостин
сакач да кажеш, ќе возат спомнатите?

Себастиен Лоеб , Мико Хирвонен , Петер Солберг , Jaри Мати Латвала , Кими Рајконен , Дани Сордо и други..

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
ПА вие не знаевте ли ? Да . Апсолутно. Трка от светскиот Рали чемпионат . WRC . Еве сајтот. http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=400

--- надополнето ---

Па сега е моментот коj сака да присастувува зашто трките са малко и са на ротационен принцип и следната година може и да нема никаде набллизо во Балканите тоа шоу за тоа коj сака да види Лоеб , Ожие , Хирвонен , Солберг , Кими и други да повели.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
сакач да кажеш, ќе возат спомнатите?
Даааааа и ке биде многу јако :D WRC е во прашање не е играчка. Иначе сезонава запоставив малце WRC затоа што го даваат на motors tv а телевизијава на T-home не ја фаќаа таа програма. Ама тоа е малце важно најбитно е да се види како изгледа комплетен склоп на човек и машина. Некој ако може да ми каже колку километри има Скопје-Боровец да удрам една рачуница колку ке ме кошта. и дали има заинтересирани за одење.

P

Princ

Гостин
Некој ако може да ми каже колку километри има Скопје-Боровец да удрам една рачуница колку ке ме кошта. и дали има заинтересирани за одење.
Скопје - Боровец (според Google Earth) околу 230 километри.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Скопје - Боровец (според Google Earth) околу 230 километри.
Е сеа ме израдува право да ти кажам нема да идат многу пари на нафта ке има повеќе за пиење :pos2:
Ајде кандидати за одење според некој мој пресметки за 6000 ден три дена да се помине топ.

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Е сеа ме израдува право да ти кажам нема да идат многу пари на нафта ке има повеќе за пиење :pos2:
Ајде кандидати за одење според некој мој пресметки за 6000 ден три дена да се помине топ.

штета што не сум во МК баш тој период... а инаку би идел со тебе, за да делиме трошоци... а од друга страна ако ми се појави некој што сака со мотори да идеме сериозно ќе размислам за одложување на одморот на неколку дена.... има ли кандидат?

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Повелете каj нас па ако имате и кандидат за навигатор водете го зашто сега казаха дека Петер Солберг нема навигатор и бара такав за рали Бугариjа.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
lele jaka rabota....ama ja bi idel samo na 1 den :S

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
У трошоците погоре не е пресметена карта

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Денес за фановите Себастиен Лоеб и Дани Сордо направиха убаво шоу во Софиjа со демонстрациjа на мастерски трикове . Лоеб беше со своjа емблематичен Ситроен C4. Лоеб зајави пред бугарска телевизиjа дека идва за победа на Рели Бугариjа. Петер Солберг намери навигатор и ке учествува со сите звезди на Рели Бугариjа. Повелете за големо шоу соседи и поздрав.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Брееј испадна и кај нас дека ке има трка а се мислев дека ке ја откажат :uvo: ништо од Буграија ке гледам југовци :nesvest:
еј да не сака некој карта за цел викенд и паркинг ???

Член од
16 мај 2010
Мислења
116
Поени од реакции
1
Брееј испадна и кај нас дека ке има трка а се мислев дека ке ја откажат :uvo: ништо од Буграија ке гледам југовци :nesvest:
еј да не сака некој карта за цел викенд и паркинг ???
кај кај нас ке има и на кое дата и во кој град и на кое место мозе да ми казес

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
кај кај нас ке има и на кое дата и во кој град и на кое место мозе да ми казес
Кичево стар воен полигон на почеток на Кичево од десна страна се приметува лесно. Викендов се вози ке има трка и сабота и недела. И двата дена квалификациите ке започнуваат во 09:30h а трката во 14:00h а ке се возат и мотори ама тоа ке си иде стандард сабота квалификации а недела трка ке има доста за гледање поздрав.

И да не ме сфати некој погрешно со погорниот пост картата е за Рели во Бугарија кичево не наплаќаат карти и да наплаќаат не е повеќе од 50 ден

Kajgana Shop

На врв Bottom