Резултати од екстерни матурски испити

М

Мартин`

Гостин
Ме интересира се одзимаат ли нешто минус поени за намалено поведение, ако имаш повеќе од 11 неоправдани ?

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Ме интересира се одзимаат ли нешто минус поени за намалено поведение, ако имаш повеќе од 11 неоправдани ?
Нема шанси, ако земаат така за секоја ситница за кај сме? :tv:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Имам другарка со 20 и кусур неоправдани за малку ќе ја избркаа па пак има просек 5,00. Изостаноците немаат врска со успехот.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Мислам да, во сведителство не ти се намалува просек на оценки, зашто уствари тоа е просек, али бодови за упис на факултет мислам дека се намалуваат.
Јас кога отидов на факултет, кога искочија прелеминарните резултати имав пола(или еден) бод помалку од тоа што сам си израчунав. Не ми играше многу улога и затоа не прашав зашто е така, али после ми текна дека имав намалено поведение, т.е. повеќе од 11 неоправдани.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Abe znam deka e rang ama oti prethodno edno dete rece deka drugar mu so 85%imal 5ka za toa prasuvam

Член од
15 јули 2014
Мислења
1
Поени од реакции
0
Предмет: Оцена: Перцентили:
македонски јазик и литература 1 0
Има ли шанси да е ова некоја грешка зар е можно бар ни еден процент да немам точно ???
Ве молам кој знае нека ми каже....[DOUBLEPOST=1405437720][/DOUBLEPOST]Кој знае нека ми писе обавезно каде можам да поднесам приговор, нека ми прати линк....

Kajgana Shop

На врв Bottom