Работи од минатото

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353
pearl, ми текиња како не,
- плаши се од мене, не се плашам јас сум чучулига хахахах кој крш :)
leandra, и ја идев бе на ритмичка у школо у 6то играфме на Коса за англо-француската вечер :icon_lol:, звонарки со цветен аранжман, такво топче со рукави исто звонарки, обавезно шишка и трака на глава, и боси абе кој доживљај и ме има у алманах од основно така влезена у филм:pipi:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
pearl, ми текиња како не,
- плаши се од мене, не се плашам јас сум чучулига хахахах кој крш :)
leandra, и ја идев бе на ритмичка у школо у 6то играфме на Коса за англо-француската вечер :icon_lol:, звонарки со цветен аранжман, такво топче со рукави исто звонарки, обавезно шишка и трака на глава, и боси абе кој доживљај и ме има у алманах од основно така влезена у филм:pipi:
Леле звонарките:pos:И задолжително кожњак со реси. И 501 кец фармерки од лименка:pos:

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
i reklamata za satva mislam parfemot od alkaloid li , ne mi teknuva i ne mozam da ja najdam:)
partner cigari reklama
kamaj
lepcinja -igra so topka
rabotna akcija od skolo -berenje piperki, sobiranje granki od lozje:LOL::pos:
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 11:35 ---

ahaha kakva koreografija sme spremale na pesnata :LOL::pos::pos:

farmerki so resi......uste gi cuvam po doma:D

pa ko ke mi tekni na onie cevli so izlegoa so metalna plocka odgore nesto kako 501 li :pos::pos:
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 11:38 ---
kako mozev i sobiranjeto na salveti da go zaboravam:LOL:
i onie albumcinja sto bea so poni konjcinja ...:D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
pa ko ke mi tekni na onie cevli so izlegoa so metalna plocka odgore nesto kako 501 li :pos::pos:
хахахаххахахаххахахаххахахахха !
Кај ти текна жити се, каква чевла беше тоа, погрдо неможе да се смисли еј :pos:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.695
Поени од реакции
35.405
Моментот кога славиш роденден, а за поклон сите другарчиња од одделението ти носат тетратка и молив, а оние со кои си поблиска ти носат +

gumica-pelikan2.jpg или ostrilka-metalna-staedtler.jpg :icon_mrgr:

Употребата на помагалава беше навистина интересна, а не како денес ‘‘компјутер за секое дете‘‘
smetalka.jpg

smetalkaa.jpg
:icon_mrgr:

Моментот кога секоја пролет не ‘‘запрашуваа‘‘ со бел прашок против вошки, па целото училиште шеташе со бели коси :icon_mrgr:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
mislam oti uste mi se nekade zafrleni vo podrum , gi cuvam kako suvenir:pos:
И кај мене се негде у подрум треба да ги најдам :pos:
А за кореографија немој те молам ова да го заборавиш Пушшшшш ит
Само спотот неможам да го најдам во оргинал како беше.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353
leandra, пушит риал гууууууууууд ахаххахахах леле од кој нафталин песниве погоре сите еј, се убиф од смеење ќе ме избацат од офисот :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.329

Сите имавме вакви срања :D

Ѓаволски топчиња :D

Чудово како и да се викаше, беше многу популарно :D

Neзнам за вас али ја имав една играчка, што излегуваа едни како рипчиња, имаа метал во устата, и ти со едни стапчиња како трски што имаа магнет на крајчето требаше да ги уловиш рибите за одредено време. На играчкава ми текна дур разгледував нешто во Џамбо. Онака гледам и викам од кај ми е познато ова, неможев никако да се сетам, и кога ми текна душава ми се исполни. Само сега има понапредни верзии :D

Јојо што светеше, мада јас имам едно дрвено, кое уште го играм, на факс главна атракција беше, сите сакаа да си поиграат :icon_mrgr:

Мастики Базука :icon_mrgr:

Прстени што се лижеа или грицкаа не се сеќавам точно :D

Бони топ бонбони меѓу другото:)

Албум Џурасик парк, што се виткаше во ролна, како хамер...
Ама нема шанси слика од ова да најдам :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.329
A vi teknuva li na vodenite ludoriii:)
Како да не ми текнува, победата над Битола во финалето цел ден ја прославувавме во школо :icon_mrgr: Знам на ѕидовите во основно имаше едни витрини со трофеи и дипломи, и јас ги напалив дека трофејот кај нас во школо ќе го донеселе и ќе го ставеле во витрините :icon_mrgr: Дечишта којзнае дали 3-то одделение бевме, се палеа сите како мајмуни пред парење :icon_mrgr:

Ај уште нешто од мојата лична ризница :icon_mrgr:
Развигор од 1999 :D
Росица од 1995 година :)

На крајот од Росицата секогаш две страни со објаснувања како да направиш некои интересни фигури, од броднчиња, до цветови, до разни ликови итн :D
Еве пример за да направиш Индијанка :icon_mrgr:

Не дај боже во подрум да се симнам, којзнае што ќе најдам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom