парва
errorhead
- Член од
- 12 јуни 2014
- Мислења
- 3.865
- Поени од реакции
- 21.679
Сфе тој уреду ама што има тој врска сс моју интелигенцију и тфое пушење?Ete i od mene ke ti dadam plus edno, sluzbeno tri nula. Biva ?
A jas so cel um pomisliv da te baram ko zaglaviv Divo Naselje, cekaj ovoj kumanovecot ke go baram, ke se razberime nekako so maftanje race, ke vidi, ke sfati valjda so e rabotata. Kakva greska toa ke bese, kjuti gospod me cuval. Kaj zaglaven uste kumanovec na seta maka i nervi da ti priserva za cigarite i to vo Divo Naselje. Na tie siptаrite so kladoja raka gospod zdravje da im daj. Posle i si zapalivme po edna ko ljugje so se veli.
А и не живу у Куманово над 10 године.
Нема ништо чудно Вруќа.Секогаш ме чуделе луѓе кои не пушат цигари, а пушат џоинт....Тој не да смрди, туку корне...но браво за тебе.
А и викаф дека од џоинт никој не умреја до ск,а од цигаре само ја познаам неколко.
А и да се пафне џоинт сфакодневно е само тинејџерска работа.Ск само лабаво,некад па некад,после работу фтору смену, да се опуштиш и да глеаш некој филм или партија секс.Пробај сс мужа ти пафни некој дим џоинт пред секс,има да се изненадиш и себе и њега. Има да јаваш како некоја од Тексас што јава тија родеа на забаве.
Автоматски споено мислење:
Е ск идеш у преглупу насоку.Lud jebe zbunjenog rabotata
Автоматски споено мислење:
Igla bate, ni cad, ni kurac. A i pozdravo e.
Три нула за мене.
Ја сам мртаф озбиљан сс муабети а ти се глупираш како мало дете.