Пуканки?

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Порано не јадев многу, ама откако открив дека има пуканки за у микробранова, редовно си правам. Ептен лесно е. Иначе, пуканките за у микробранова од Кам се најдобри. Купив еднаш две пакетчиња од Веро и ужас беа, многу мирисаа, цела кујна замириса ептен гадно. Овие се од путер. Тие од Кам којзнае од што се али ептен се топ.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
pukanki .. retko jadam ama CHOKOLADNI samo :D ko che shetkam charshija ako mi tekni t.e. ako vidam pukanki bi si kupil ,ne se loshi

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Обожавам пуканки...Мислам дека можам еден тон да изедам но... - Стриктно од овие јадам, зашто се највкусни, најкрцкави и во големо пакување од 125 грама за 29 ден...Таараааарааам - еве ги

Мако Маркет ги произведува и ги имате во сите поголеми маркети...Јас без ова чудо не можам...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Обожавам пуканки...Мислам дека можам еден тон да изедам но... - Стриктно од овие јадам, зашто се највкусни, најкрцкави и во големо пакување од 125 грама за 29 ден...Таараааарааам - еве ги

Мако Маркет ги произведува и ги имате во сите поголеми маркети...Јас без ова чудо не можам...
И јас овие ги јадам, стварно се најубави.

P

PewDiePie

Гостин
Не јадам јас такви во кеса спакувани што се вика,сакам да си направам и да си јадам,свежи.

Баш сега јадам.

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Пробајте со кари...мене екстра ми се;)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
а чоколадни е такви како јадааамммм......

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Обожавам пуканки! И многу ми се вкусни кога над нив ќе си ставам кечап :ROFLMAO:
( знам звучи чудно ама мене ми се убави )

Kajgana Shop

На врв Bottom