jovankrstevski1
ТАТА_МАТА
- Член од
- 2 декември 2012
- Мислења
- 855
- Поени од реакции
- 602
Токму она што сакав да го кажам. Пробајте со некој психолог/психотерапевт па после видете дали сакате психијатар или комбинација на двете
Само да НЕ е Јове ХаџиевскиКако и секогаш, форумот не е место за да научиш се иако некој ќе се потруди да ти помогни. Добар избор си направил што си навратил наваму, а богами и јас. Јас сум од Битола и студирав психологија па имав шанса да се запознам со широк круг на психолози, психоаналитичари и психијатри. Секој од нив, е различен индивидуално и секој од нив има различен пристап кон проблемот на клиентот. Би сакал да ти помогнам и затоа ќе пробам преку приватна порака да те исконтактирам и да ти препорачам квалитетен психолог, гешталт терапев и психоаналитичар, кој исто така е широко познат и работи насекаде во Македонија, а живее во Битола.
Поздрав братче, само биди силен.. за се!
Ако сакаш кажи кој е тој психолог од Битола и јас би сакал да го посетам ако е толку добар?Како и секогаш, форумот не е место за да научиш се иако некој ќе се потруди да ти помогни. Добар избор си направил што си навратил наваму, а богами и јас. Јас сум од Битола и студирав психологија па имав шанса да се запознам со широк круг на психолози, психоаналитичари и психијатри. Секој од нив, е различен индивидуално и секој од нив има различен пристап кон проблемот на клиентот. Би сакал да ти помогнам и затоа ќе пробам преку приватна порака да те исконтактирам и да ти препорачам квалитетен психолог, гешталт терапев и психоаналитичар, кој исто така е широко познат и работи насекаде во Македонија, а живее во Битола.
Што му фали на Јове Хаџиевски?Само да НЕ е Јове Хаџиевски
Dali ke mozi broj za kontaktКако и секогаш, форумот не е место за да научиш се иако некој ќе се потруди да ти помогни. Добар избор си направил што си навратил наваму, а богами и јас. Јас сум од Битола и студирав психологија па имав шанса да се запознам со широк круг на психолози, психоаналитичари и психијатри. Секој од нив, е различен индивидуално и секој од нив има различен пристап кон проблемот на клиентот. Би сакал да ти помогнам и затоа ќе пробам преку приватна порака да те исконтактирам и да ти препорачам квалитетен психолог, гешталт терапев и психоаналитичар, кој исто така е широко познат и работи насекаде во Македонија, а живее во Битола.