В
Вори
Гостин
5-ти и последен пат барам анализа на темава.Ако е некој заинтересиран добро,ако не пак добро.Кисич 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите ќе ве анал-лизирам, по реден број :smir:
Fuck, уште ли ова со аналкиве е кул? Цц, бејсментдвелески финти.
Значи, многу мислења се бришат, а во недостаток на официјално известување (старото незнам кај отиде, а не ми се пишува ново без консултација со другиот модератор, Форум нека ја прости), за неупатените, без 500 мислења не можете да добиете анализа. Античко правило е. Догма. Можете да направите на некого. Ако му се свиѓа и е a very nice person, ќе ви врати реципрочно, со што ќе имате анализа без доволен број постови (препорачливо за слушање во една таква ситуација е Fuck the System од SOAD).
За упатените, не спамирајте. Какано е. Кога се спамира со постови од типот "имам 12 анализи за правење, ама ме мрзи да ги правам, па очекувајте ги наредниот месец, после 3-ти, оти дотогаш имам колоквиуми, а и нешто не ми е кул периодов оти...", тогаш имаме лавина од постови слични на тој затоа што така повеќе се добива на скринтајм и to be анализаторот станува kewl. Ако сакате да напишете анализа...напишете ја. Ако се спремате да ја направите(во еднина), имате членски профили на луѓето, па таму објавете го тоа. Стварно се претера со договарања на темата и објавувања на хронолошки редослед за тоа кои се наредните "жртви".
Да не се бришеме и да задржиме сериозност на темата, ве молам, stop fucking around.
A и јас да не бидам офтопик, еве една offroad анализа за mettalhammer.
Нејќам да звучам како локатор на сексизам, ама морам дотичниот хамер да го прашам дали никот го превземал од списанието или, несвесен за постоење на такво метал списание, со едно "t" повеќе, така си го вика пенисот. Зошто воопшто би помислил на тоа? Најверојатно заради фактот дека хамер делува крајно самоуверено во постовите и вришти со моментум на скај-фај Дон-Жуан-изам. Со тоа, тој си претпоставува авторитет кон форумските адолесценти. Сексуалната зрелост е нешто кое на луѓето(на мажите особено, заради фактот дека сме орангутани) им дава дополнително на самодоверба. Ред работи ме натерале да се сомневам дека кај хамер огромен процент од самодовербата му доаѓа од фактот дека емитира сексуална зрелост и ефектуиран промискуитет на форумов. In a geeky way, though. Незнам ништо за човекот, ама знам дека со сигурност не бил, не е и по логика спротивна на холивудски продукции, неможе да биде е**бач. Тоа чисто следено по форумска анатомија, да се разбереме. Maybe he pays for it.
mettalhammer, накратко, е фејк. Не е доволно веродостоен за да биде зрел. Ако не пишува за факти кои се општо познати или лесни за гуглање, пишува шпекулативни, квазибурлескни, квазисаркастични коментари. Значи, следствено, не е доволно смешен за да биде кул. Неговиот хумор е како претпоставка за хуморот на let3 после 20 години, кога ќе го фрсне сенилност, како новинарка во нејзините политички несмешни сатири и шмекерот (кој барем има трејдмарк зборче, иако некреативно).
Хамер, сепак, не делува како лош човек. Напротив, иако помалку умислен и понекогаш меѓу редови лажго, изгледа дека е фин, albeit неприземјен човек. Кога ќе го надмине позерството и напорот да создаде нереална слика за себе, ќе си ја оформи предодредената слика на нормален, доволно информиран човек, кој ќе биде убаво друштво без да мора да се импонира себеси.
некој искусен кој ќе посвети внимание на моите постови и ќе ми направи психоанализа потемелно? кој е повеќе заинтересиран за психологија, фолософија, хјумен бихејвр .. може да ме ѕирне
ако не си заинтересирана не сум расположен за флертување -.-Human behavior да се анализира преку аватар, потпис, тајтл и постови?
Вау, тоа е ново ниво на behavior.
Кој ќе се нафати да ме анализира мене? Мислам ако сака (може) некој:smir: