LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Не биди толку Нихилистичко настроенаПоентата на темава одамна се изгуби за жал...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не биди толку Нихилистичко настроенаПоентата на темава одамна се изгуби за жал...![]()
Не биди толку Нихилистичко настроена![]()
Ете јас и ти не се познаваме па напрај ми мене една анализа за да има смисла темава хехехех се зезамНе сум нихилистички настроена воопшто, само порано имаше многу психоанализи на темава и беше стварно интересна, а сега има само молби за анализи, чат пат анализи и тоа онака на луѓе што си се другари или што си го имаат муабетот и на тоа се сведува темата.![]()
Mozhe!А бришење на разговорите во темава?
Се трудам, секогаш не ми успева.Активен деноноќно, огромно,длабоко познавање од речиси сите области, секогаш тука да помогне, искусен форумџија.
Избегнувам политика, а пратам дневни случувања.Се интересираш најмногу за автомобилизам, политика, филмови, информатичка технологија.
Не си го забележал делот кај што пишува "I am a 56 year old man trying my brilliance in computer science for the past 27 years"П.С. шо ти е фората со староста ? Демек остаре на факс? Би требало да си in the 20s.
Благодарим. :smir:Поздрав, keep up the good work.
Од мене имаш една за некој денЗашто првата анализа ми беше многу кратка (али тогаш имав едвај250 поста) сакам друга.
Ај нека се нафати некој, чисто да си потврдам една теорија:back: