Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не биди толку Нихилистичко настроена :)

Не сум нихилистички настроена воопшто, само порано имаше многу психоанализи на темава и беше стварно интересна, а сега има само молби за анализи, чат пат анализи и тоа онака на луѓе што си се другари или што си го имаат муабетот и на тоа се сведува темата. :)

Не сум нихилистички настроена воопшто, само порано имаше многу психоанализи на темава и беше стварно интересна, а сега има само молби за анализи, чат пат анализи и тоа онака на луѓе што си се другари или што си го имаат муабетот и на тоа се сведува темата. :)
Ете јас и ти не се познаваме па напрај ми мене една анализа за да има смисла темава хехехех се зезам :)

Met(t)alhammer

Секој форум плаче за типови како тебе. Легенда во секој контекст. Активен деноноќно, огромно,длабоко познавање од речиси сите области, секогаш тука да помогне, искусен форумџија. Ако сите би имале интелект,желба за знаење и заинтересираност како тебе, државата ќе цвета.
На машински, Ај гес. Од Радовиш. (Ноу офенс интендед Скопјани), ама од секогаш сум мислел дека интелигенцијата е во источна Македонија.
Ај малку форумското. Постираш секаде, дури и во ЧДА. Се интересираш најмногу за автомобилизам, политика, филмови, информатичка технологија. Треба да те вработат како хелпер , да земаш хонорар :) :smir:
Сам си отвори тема за да си го честиташ роденденот ,а ?
Не си склон кон кавги (оние на висок стил, форумџиските), но не затоа што не си успешен во нив, туку едноставно не се твој стил. А ако веќе дојде до нив, ти си мастер за појаснување на некои работи.
Многу социјален и комуникативен тип. Ти оди разговорот со сите, а особено со РубинРед на профил. Потписот е твојата прозна искра ? Хаха, мислам дека би било престрого да речам дека си егоист, ама сепак има елементи. Почитуван си од сите членови тука.
И малку статистика:
Вкупно одговори 6,262
Мислења на ден 4.58
Коментари на профил:1716
Регистриран 28-03-07
Референци: 2
П.С. шо ти е фората со староста ? Демек остаре на факс? Би требало да си in the 20s.
Поздрав, keep up the good work.

Најпрво да ти се заблагодарам за брзата анализа, иако очекував малку повеќе да напишеш. :)
Активен деноноќно, огромно,длабоко познавање од речиси сите области, секогаш тука да помогне, искусен форумџија.
Се трудам, секогаш не ми успева.
Се интересираш најмногу за автомобилизам, политика, филмови, информатичка технологија.
Избегнувам политика, а пратам дневни случувања.
П.С. шо ти е фората со староста ? Демек остаре на факс? Би требало да си in the 20s.
Не си го забележал делот кај што пишува "I am a 56 year old man trying my brilliance in computer science for the past 27 years"
Поздрав, keep up the good work.
Благодарим. :smir:

Зашто првата анализа ми беше многу кратка (али тогаш имав едвај250 поста:)) сакам друга.
Ај нека се нафати некој, чисто да си потврдам една теорија:back:

Порано ко ќе пишев на темава,никој не сакаше да ме анализира.Ај сеа некој љубезен да напраи брзински една психоанализа за мене :)

Crazy in Love

Epa..da. Se gleda deka si fan na ljubovta. Veruvash mnogu silno deka za sekoja edinka ima ushte edna edinka so koja se krajno kompatibilni (:
I ja taka veruem be, pa sho! Veruvaj vo ljubovta, no nemoj da bidesh naivna. Nemoj da se obiduvash vo SEKOJ da ja barash taa tvoja polovina. Treba i taa tebe da te bara.
Dosta komunikativna lichnost si. Obozhavash da slushash tugji mislenja i spored niv da sozdavash tvoi. Imam chustvo deka mozhesh mnogu lesno da si go smenish mislenjeto. Premnogu veruesh na drugite. Daj Bozhe da gresham.
Avatarot bi trebalo da ja pretstavuva tvojata virtuelna lichnost, lik.
Kaj tebe go pretstavuva ona shto go sakash. Ne ona shto si.
Ambiziozna si. Sekogash mislish deka mozhe podobro i podobro i se stremish kon toa. Perfekcionista, mozhebi?
Kamo site da bea vakvi...
Popularna si. Mozhda toa na forumov se dolzhi na toa shto si super moderator, ama ne veruem deka e razlichno i u realnost. Popularna si i tamu, imash golem krug na lugje shto te znaat.
Gledaj da imash takvi shto kje ti podadat raka koa kje si down, also.
Sea neznam shto ti e title, ama znam deka mnogu chesto gi menuvashe letovo. Mnogu stvari ti se desija?
Lele ko prorochica pochnav da zvucham -.-
Not good.
Izlegov od shema -.-
Crazy, bidi takva ko shto si.
Ne se menuvaj.
Mislam deka si super forumski lik, a veruvam deka si takva i u realnost.
Pozdrav <3

Зашто првата анализа ми беше многу кратка (али тогаш имав едвај250 поста:)) сакам друга.
Ај нека се нафати некој, чисто да си потврдам една теорија:back:
Од мене имаш една за некој ден :)

Јас чекам од Красулка психоанализа, ветена ми беше, али по теркот на македонскиве политичари си тера она, ќе види дека нема да добие кока кола :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom