-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Од некој стар весник/огласСите се ѓубре. Жити све откај ги најде овие, посебно од кај ја откопа првана?
Од некој стар весник/огласСите се ѓубре. Жити све откај ги најде овие, посебно од кај ја откопа првана?
цените горе беа добри,а и конфигурациите не беа толку лоши барем според мене.Е сега многу е битно каков компјутер си им понудил ти и дали тие цени горе треба да ги доплатиш или тие им се реалните цени за без заменапа ми ги предложија во замена за стар (без матична) компјутер и плус доплатата, а дали може некој да ми предложе добра конфигурација до 200 евра?
CPU Intel Pentium 4 2.53 Ghz, Fsb 533Mhz, 256KB Cacheцените горе беа добри,а и конфигурациите не беа толку лоши барем според мене.Е сега многу е битно каков компјутер си им понудил ти и дали тие цени горе треба да ги доплатиш или тие им се реалните цени за без замена
Значи ти би земал Phenom 8450 или уште потрагично антика Athlon 64? Или последнана со делукс напајање?цените горе беа добри,а и конфигурациите не беа толку лоши барем според мене.Е сега многу е битно каков компјутер си им понудил ти и дали тие цени горе треба да ги доплатиш или тие им се реалните цени за без замена
Другар се сложувам со тебе.Јасно дека не е нешто многу добро,али за цената и не е толку лош избор.Кога би се прашувал јас би одел на цоре и3 или уште подобро цоре и5.Сепак нема секој многу буџет,а и не му се дава на секој.на пример јас порано секогаш сум го купувал најакото или делумно појакото,но сега веќе и немам некоја голема желба за коре и7,бидејќи пред се знам дека работа ќе ми заврши и и5 па дури и и3
Абе види би се сложил со тебе да земе i3 ама нема буџет толкав. Нека ги искористи тие 40 евра да земе 9600GT/HD 4670 на старо, повеќе ќе му се исплати отколку да земе i3 со интегрирана.Другар се сложувам со тебе.Јасно дека не е нешто многу добро,али за цената и не е толку лош избор.Кога би се прашувал јас би одел на цоре и3 или уште подобро цоре и5.Сепак нема секој многу буџет,а и не му се дава на секој.на пример јас порано секогаш сум го купувал најакото или делумно појакото,но сега веќе и немам некоја голема желба за коре и7,бидејќи пред се знам дека работа ќе ми заврши и и5 па дури и и3
а не е подобро една плочка рам од 2 гб? и да има место за уште една од 2 гбAthlon II 215
2x1GB DDR3
AMD 760G
500GB WD
420W Spire
Имаш интегрирана графичка на матичната. Ако сакаш дискретна, ќе си купиш 9600GT или HD 4670 на старо (рачунај ќе те фати околу 2500 ден. или 3к)
И моето искуство го поддржува ова.Не си губете време со составување на конфигурации, никогаш не се купува тоа што е препорачано, од искуство кажувам
Така нема да има Dual Channelа не е подобро една плочка рам од 2 гб? и да има место за уште една од 2 гб