Протести во Скопје - Идентификувани 12 радикали од петочните протести

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 март 2012
Мислења
296
Поени од реакции
55
ЕУ побара да прекинат вашите протести и да оставите МВР да си ја заврши работата.Или и ЕУ не ви се релевантни?
EU pobara i da ne se presudi pred vreme kako sto vie toa go napraivte radikalni islamisti monstrumi ni rekovte i nz sto.13 pustivte ni krivi ni duzni lugjeto samo gi maltretiraa. ej stv dosta mi e od vas makedoncite mn ste nacinalisti

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
neznam koj e pogaden narod na balkanot! ti izgleda zivees vo druga planeta? srebrenica koja ja maskarirase? da ne bea tie albanci? kosovo? hrvatska? vie nemate sila inace moze i polosi ste.
nie sme najdobriot narod vo balkanot. znaes zs ? zs nie veruvame vo gospod i znaeme deka e grev da se ubie nevin covek
Знаеш кој е најдобар народ на светот?Тој кој не верува во измислени другарчиња,значи шведски,чешки,такви народи,ако одиме по твојата логика.Вие сте најдобар народ на Балканот?Кажете му го тоа на семејството на Ванчо Јосифовски,на децата од Гораждевац,на мавровските работници..........

Кукај колку сакаш и осудувај колку сакаш,оти ако се најде еден од твојот колектив да стори злочин ти прв ќе бидеш да го браниш на сите можни начини.

M

Moon Child

Гостин
EU pobara i da ne se presudi pred vreme kako sto vie toa go napraivte radikalni islamisti monstrumi ni rekovte i nz sto.13 pustivte ni krivi ni duzni lugjeto samo gi maltretiraa. ej stv dosta mi e od vas makedoncite mn ste nacinalisti
А што треба да им направат бе?! Ги приведуваат да ги испрашаат за грозоморно убиство! Кој е проблемот, мене стварно не ми е јасно! И не се ни криви ни дужни, поседуваа оружје дома, нелегално и забрането за цивилна употреба.
Порекни го ова ако можеш! За што го чуваат тоа оружје, за врапци тепање?

Член од
4 мај 2012
Мислења
183
Поени од реакции
90
не тропај глупости

"прошла бака са колачима"

Он сака каурот да го нема. Уште не ти е јасно?
Јасно ми е дека тој мисли дека каурот треба да го нема. Некој му го става тоа во глава и треба да се обидеш да го сфатиш. Одговорноста е да се спротиставиш на таквите идеи и да не им даваш простор да се шират токму користејќи отвореност спрема заблудените. Не треба да се плашиш дека некој ќе ја земе државата преку ваквите...

Од македоците повеќе се очекува него слепата воинствена реторика. За последното има место и време.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Тие се бранат од слобода,значи уште не се невини,судот ќе води постапка против нив поради тероризам и нелегално чување оружје.Земи читни го кривичниот законик,ќе ти стане јасно.Патем забрането им е да ја напуштат државата,одземени им се пасошите.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
neznam koj e pogaden narod na balkanot! ti izgleda zivees vo druga planeta? srebrenica koja ja maskarirase? da ne bea tie albanci? kosovo? hrvatska? vie nemate sila inace moze i polosi ste.
nie sme najdobriot narod vo balkanot. znaes zs ? zs nie veruvame vo gospod i znaeme deka e grev da se ubie nevin covek
:pos::pos::pos::pos:КОМИЧАР!!!.

Тоа го направија Четниците, не ние, не не ставај во ист кош со Психопатите т.е. Четниците. Ние не подржувавме голема Србија, не сме луди да бидеме под четничка чизма. За разлика од Вас и голем број на муслимани КОИ ПОДРЖУВААТ Голема Албанија.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.714
А вие пред време излеговте на протести и ги прогласивте за невини, без никакви докази и без почната постапка. Стварно имате амеба у главата и тешки националисти сте.

Член од
7 март 2012
Мислења
296
Поени од реакции
55
А што треба да им направат бе?! Ги приведуваат да ги испрашаат за грозоморно убиство! Кој е проблемот, мене стварно не ми е јасно! И не се ни криви ни дужни, поседуваа оружје дома, нелегално и забрането за цивилна употреба.
Порекни го ова ако можеш! За што го чуваат тоа оружје, за врапци тепање?
ako e za oruzje poveke od pola makedonija imaat nelegalno orzuje pa ti ako imas racun da gi uapsis bujrum.
ako posduvaa oruzje doma se znae postapkata kakva e. oni rekoa " imame dokazi za site 20 se vmesani vo terrorizam"
13 gi pustia od tie 20 znaci nemaa nikakvi dokazi taka oi mi doi bese situacijata. nema nema lugje veke primetuvam se napuni skopje so spomenici :/

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
ako e za oruzje poveke od pola makedonija imaat nelegalno orzuje pa ti ako imas racun da gi uapsis bujrum.
ako posduvaa oruzje doma se znae postapkata kakva e. oni rekoa " imame dokazi za site 20 se vmesani vo terrorizam"
13 gi pustia od tie 20 znaci nemaa nikakvi dokazi taka oi mi doi bese situacijata. nema nema lugje veke primetuvam se napuni skopje so spomenici :/
Тие се бранат од слобода,значи уште не се невини,судот ќе води постапка против нив поради тероризам и нелегално чување оружје.Земи читни го кривичниот законик,ќе ти стане јасно.Патем забрането им е да ја напуштат државата,одземени им се пасошите.

S

Shaman

Гостин
не запињај за тие 13 души.
не се сите пуштени. имаат кривични пријави некои, ама се бранат од слобода. не се „ни криви ни дужни“.
ама на вас ви засмета што ние ги најдовме за 2 недели.
си мислевте вие, спијат македонците не ги бива за ништо,
ама се заебавте. плус и затоа плукате по ДУИ. дека не ги сокри убијците. вие плукате сега по ДУИ зошто не им помогна на убијците да избегаат. демек затоа се во влада, за вие да правите што сакате а они да бутаат коалиции. и мене не ми смета. дај боже секој петок да излагате на протест.

поздрав до администраторите:
јас мислам дека секој што ќе рече дека ние македонците сами сме ги убиле децата, треба да добие инстант бан и тоа од цел форум.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
ako e nevernik togas ne go mesajte so islamot ve molam :)
Браво. Значи имам и цитат од тебе дека го оправдуваш убиството на неверници. Се најде еден искрен. ;)
Со самото тоа дека децата беа неверници, автоматски се и виновни, нели?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom