prostitucijata e stara kolku i civilizacijava postoela uste od rimska doba postoi denes a se duri postoi covestvovo i taa ce postoi.Mozda sum ogranicena ama ne mi izgleda normalno zena da ima seks so 20 mazi vo edna vecer bez razlika kakvi i da se motivite za toa
Во таков филм си одгледана, да си живеела во поинакво опшество и со поинакво опкружување други работи ќе ти изгледаа ненормални.Mozda sum ogranicena ama ne mi izgleda normalno zena da ima seks so 20 mazi vo edna vecer bez razlika kakvi i da se motivite za toa
Некој си го продава братот, некој другарот за пари.Да продадеш нешто такво е болно (морално болно).За мене е по фер да дадеш/понудиш нешто твое за да опстоиш отколку нешто што не ти припаѓа тебе.Ако мислиш дека тоа е начинот на кој сакаш да заработуваш за живот слободно.Ама врти сучи, по неморално е да крадеш отколку гзот твој да си го продадеш.Твое си е, имаш право на што сакаш со него и никој неможе да те осудува.Толку честа појава поготово во Скопје, баш ме интересира какви се мислењата тука. Дали мислите дета е професија како и сите други или овие жени па и мажи треба да се лекуваат?
Нормално или не важно е дека може со 20 ...што да кажат машките после 5 комада на инфузија.Ако се легализира курварлукот обавезно да се даваат субвенции за машките курви..Mozda sum ogranicena ama ne mi izgleda normalno zena da ima seks so 20 mazi vo edna vecer bez razlika kakvi i da se motivite za toa
Заводнице, проституцијата не е баш настинка за да се лекува на лекар а и да е не верувам дека наскоро ќе биде откриен лек против проституција.Толку честа појава поготово во Скопје, баш ме интересира какви се мислењата тука. Дали мислите дета е професија како и сите други или овие жени па и мажи треба да се лекуваат?