Или јас не се изразувам добро или не ме разбираш. Муабетот не ми е дека треба да ја платиш путката со вечери, поклони, шетања.... оти ако е така тоа е исто како и да и дадеш готови пари и пазариш путка. Ако на неа мотивот да ти даде путка и се парите или вечерите и поклоните, тоа е исто. Зборувам дека треба да си најдеш женско биќе на кое ти се дига и кое ке ти даде путка оти и е ќеиф да ти даде, дали од некои емоции или чисто само и се сака секс или од бес, или у момент и зовреле хормоните, или од досада... се едно. Таквата не очекува ништо материјално за возврат. Е сега, ти спомнав лајф стајл, ако имаш пари зошто да не платиш некоја сметка во ресторант каде што и ти ке уживаш? Стиснатите луѓе никој не сака, ниту женски, ниту другари ниту пријатели. Скржавците се одбојни луѓе кои не трошат ниту на себе а недај боже да почестат некој друг, ке паднат болни. Таквите не ги сака никој не пак ли некоја да им даде путка, не за тоа дека нешто очекува од нив туку скржавоста како карактерна црта е одбивна. Притоа мора да се има во предвид дека е разлишно немањето од скржавоста. Е таквите прават ,,математика,, дека поевтино им е да платат 3000 и сигурно да добијат путка, па каква и да е, нека ја дупеле и Шпатим и Љуљзим со братучедите од Шар Планина и Амди и Перхан со другарите од Шутка, не е битно, битно ефтино е... Е, има и луѓе кои едноставно немаат звезда за да дојдат до путка, од х причини никоја не им дава, за таквите може би е и оправдано да си платат оти инаку никад нема да пробаат путка.