Пропагандата на youtube

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ќе биде, ама се мора да биде со факти, и напаѓање од околу, НИКАКО директно на грчки форуми пред првин да ја прикажеме вистината и на други форуми,.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Може во напаѓање на форуми да помогнам и јас.Честопати се имам карани со гејците на ЈуТјуб, интересно ми е:bip:
Можеме да ги реметиме.Башка тоа горе долу добро знам грчки и можам да разберам нешто што пишуваат.

MaryJane

It's alive!
Член од
11 јуни 2008
Мислења
369
Поени од реакции
33
ajde i jas sum za ova rabota da uspej
samo kazuvajte kade, koga i sto da se napravi i ke bide napraveno

ScaryGirl

Lurker
Член од
19 јуни 2008
Мислења
303
Поени од реакции
4
i'm in...само pls не ме тепајте ако заебам нешто.

V

Viktoranius

Гостин

Само песната е грешка, НИШТО НЕ Е ПРОСТЕНО !

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
супер шо има заинтересирани,пишете текстови се шо треба тука сум,имам многу мој accounti плус многу пријатели од youtube,можите да видите дека добро ни оди но сепак секој помош е добредојдена,и предлогот за напаѓање по форуми е добар
да видиме прво колку ќе го прифатат ова и организирано да нападниме е најдобро
на војната и нема крај??? ова ќе биди добар почеток доколку се организираме
Добро кажано и нема веќе што да цепидлачиме...
Постирајте текстови...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585

Само песната е грешка, НИШТО НЕ Е ПРОСТЕНО !
Сега на истово видео. од некој кој се разбира да му се извади песната и да се стави зборување на англиски, германски и француски, и да се апоудира повторно на јутјуб.

Член од
10 април 2008
Мислења
52
Поени од реакции
1
hmmm,veke imam acount na youtube, LokoMn ,poveketo me znaat ,i odamna se pcujam so grci t.e lom se pravam,taka da mozat samo da ni se fatat:drk:

H

HCL

Гостин
Пишете линкови од Грчко/Бугарски форуми. Исто ако знаете и политички форуми (интернационални) наведете ги тука. Ќе им влезам under cover.

Z

ZeroStyle

Гостин
HCL јас си играв исто со тие .tr страните грчки. Ама еднаш со ХЅЅ код влегувам и ми вика се е снимено ќе бидете пријавени. Јас скриен со прокси и сокети,ама страв ме фати у пичку материна. Трауми ми внесе пак сеа ти коа ме наврати :nesum:

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
можи гејлада да те гони за тоа ???
хмм

Z

ZeroStyle

Гостин
Не бе пред некој месец беше. Ама ми беше сменета ајпи како да сум од карпош и плус скриен со сокети. Ама пак...Знаеш како е :S

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
дајте предлог-некој добар текст на англиски
да го искористиме против гејласите

Kajgana Shop

На врв Bottom