Променливо расположение

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Не го менувам моето расположение како што се менува времето,што значи дека не сум жртва,ама од друга страна пак тие што ми се во непосредната околина го менуваат расположението мнооогу често.Како посматрач од страна и не е баш така многу пријатно и забавно..

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Дали сте жртва на овој "синдром"?
Сум и тоа многу. Особено за време на ПМС се однесувам како сите да ми згрешиле нешто:jaj:

Колку пати го менувате вашето расположение во текот на денот со оглед на тоа што живееме во едно такво општество во кое секој си зема за право да ти префрли, да те праша нешто што моментално ќе ти ги зоврие нервите и сл.
Многу често знам да паднам во депресија кога некој ќе ме навреди или ќе ми префрли нешто што ми ги зоврива нервите. Ретко се дешават јас то да го искажам пред сите, се затварам во себе и се смешкам пред другите. Ама нема тоа долго траење, не планирам да се побудалвам јас заради тоа што некој друг е будала:wink:
:helou:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Секоја минута ми се менува расположение, еве сега додека пишам сум добар, после ко ке го пратам постов ке се сетам дека немам напишано домашна и одма ми се менува расположението, откога ке напишам домашна пак ке го сменам расоположениото, ке се израдвам дека ке седнам пак на компијутер ама ке видам 11 сатот и мора да легнам за да можам да станам и пак :( расположение

Kajgana Shop

На врв Bottom