Производи кои ги сакавте, а веќе ги нема никаде за да ги купите

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Јас неможам да ги најдам веќе смоките од Стоби Флип со сирење и пица. Ги нема нигде. :(
А и Шарпланинскиот јогурт веќе го нема одамна.
Нестле чоколади имаше повеќе избор порано, сега скоро и да нема. :(

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Јас се нервирам Beck's пивото што тешко се наоѓа.........по маркетиве нема шанси, вчера у еден кафич се израдував кога ми кажаа дека имаат...

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Денеска барав едни фефрончиња на тезгите од пазарче паковани во најлонка по 50 денари.
Имаше повеќе врсти како лути, медиум лути и благи, ама сега никаде ги нема.
Прашав еден од продавачите тука и ми кажа дека нешто фирмата се затворила и не носеле повеќе. :(
Овие што се во шишиња и во тегли не ги бидува за ништо.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.367
Поени од реакции
5.503
Јас неможам да ги најдам веќе смоките од Стоби Флип со сирење и пица. Ги нема нигде. :(
Во сите поголеми маркети ко тинекс,веро,рамстор ги има.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.367
Поени од реакции
5.503
Хелманс мајонез го нема нигде веќе. Не знам што стана зошто престанаа да го увозуват во Македонија, а многу позната фирма е. Ми беше најубав мајонез и одкога го снема неможам да ги сварам другиве.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Во сите поголеми маркети ко тинекс,веро,рамстор ги има.

За што поточно збориш?
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 18:24 ---
Ова ми се едни од омилените :D Ги има во Тедико маркетите мислам,се наоѓаат сеуште.
Иначе Нестле чоколадите никаде ги нема оние големите 100 грамските,што стана со нив незнам (n)

Скапи беа, изгледа затоа ги тргнаа.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.257
Нестле во Тинекс (порано и во Тедико), ама само поголеми пакувања 150-200 грама.Шарпланински во поголемите маркети носат редовно ... исто и Стоби Флипс плави/зелени ама вистина поретко (Охрид - Дон Маркет, Тамаро) :confused:

Ги барав Сириус со ментол од Витаминка ама не ги произведувале веќе :cautious: Беа оригинални, сега Соко Штарк им ги презедоа тие малку купувачи

И Ала Флипс од Агроплод
Screenshot_2.png

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Ова ми се едни од омилените :D Ги има во Тедико маркетите мислам,се наоѓаат сеуште.
Иначе Нестле чоколадите никаде ги нема оние големите 100 грамските,што стана со нив незнам (n)
Да не се со поминат рок тие во Тедико. Веќе 2 години ги немам видено по другите маркети. А нестле нели рекламираа едно ново а сега пак го нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom