Проектот „Жални врби во Вардар“ - форумџиски проект :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Ќути, ако ја сликам вистинската ќе помислат оти се заебавам дека живеј некој тука.
Ко че врни да не викаш другарчиња ако ги поштоваш :)
--- надополнето: 27 април 2012 во 02:23 ---
нА ВР БРДА МРДА ВРБА НА ВР БРДА МРДА ВРБА НА ВР БРДА МРДА ВРБА..НА ВР БРДА МДА ВРБА НА ВР БРДА МРДА ВРБА

За 12 сек го напишав .:D
А кај ја лапна Х - ВРХ :D

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Ебаве буљаши,додека го дрвевте во љубов и секс дали требало да и се свршува на партнерката во уста и дали сакала секс во анус,по форумиве народов пари се наполни! :D:D:D:D

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
И многу ме интересира, кој кур им дава нив согласност да си играат дрндупка со шо ќе им текне? Мислам, прашале ли некој? Нас не прашал ли некој дали сакаме?
....со самото тоа што овците излегуваат на избори овластуваат некого да ги стриже.....а сите останати треба да веруваме дека потребно е познавање од квантна механика за да се посадат врби во река....или Сагуаро кактус во Сонора - Мексико

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Утре кога ќе испаднете да гласате, не заборавајте прво да си ја удрите главата од ѕид пред да заокружите некоја врба.
Имате две опции:
1. Жална врба
2. И среќна врба со 250 000 евра во џебчето.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Ваков клет народ шо само знае да кука не заслужува така племнита влада шо ја има и која од Бога му е дадена!
Врбата е една благопријатна појава и знае да го оплемени чоека, плус од врбата, од гранките можат да се прат кошнички, 3 врби по 4 души х 4 члена во семејство, ете ти леб за 48 души!
Значи ви се дава можност, шанса да работите, преку работата не само да спечалите туку и плетејќи кошнички и да се оплемените себе си и пак не ви чини!

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
И многу ме интересира, кој кур им дава нив согласност да си играат дрндупка со шо ќе им текне? Мислам, прашале ли некој? Нас не прашал ли некој дали сакаме?
....со самото тоа што овците излегуваат на избори овластуваат некого да ги стриже.....а сите останати треба да веруваме дека потребно е познавање од квантна механика за да се посадат врби во река....или Сагуаро кактус во Сонора - Мексико

Член од
27 април 2012
Мислења
1
Поени од реакции
1
Предлог до Спарчето ни
Проект Скопска бавча 2214год.
У бавчата на мојот вселенски брод Војаџер ( чии капетан сум ) лани засадив 10 трендафили, 2 божури, 200 м2 англиска трева, 10 лалиња, 30 коренчиња зумбули, 2-3 пузавци (незнам колку ке се фатат) и друга ситна „боранија“ и пролетва после прво „шишање“ на тревата стварно бавчата ми се претвори во еден убав двор. Мој предлог е да ме посоветуваш како јас барем од општина да извлечам барем 2500 ден за да изведам систем з наводнување капка по капка за да придонесам во зачувувањето на природните ресурси-вода и да може да се прчам пред комшиите колку HI-TEK сум бил. Немој да ми пишуваш со објаснувања само пиши ми го процентот на сретства и ж. сметката на која се уплаќаат. Другото претпоставувам дека го има у датабазата на Војаџер за проектот во кој ти учествуваш.
однапред ти БЛАГОДАРАМ
Џејмс Т. Кирк
п.с. и бујрум на скара у дворче
(имам дрва за горење ти донеси месо)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Влада, поддржувачи на овој проект ќе ве замолам: Ископајте дупка, и посадете се, закопајте се, било што само да не ве гледам! Што друго и да кажам излишно е, кога ние сме немоќни да ги запреме глупостиве и само сме обични набљудувачи на нечии фараонски амбиции. Во Охрид полицијата со такси се вози овие пари перат ич кур не ги боли.
Благодарение на оваа влада 400.000 невработени секој ден ги ебат у здрав мозок и им кажуваат дека ќе фукнат милионски суми за барокно Скопје, па никому ништо.
Овците пак ќе си гласаат на избори и од двете зла ќе го одберат подоброто :pipi:
--- надополнето: 27 април 2012 во 10:40 ---
Ме интересира дали постои некој на кој реално му се свиѓа ова со врбиве 250.000 евра скапи...
Да.
На пензионерите и членовите на ВМЛО

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Да не им давам идеи, ама уште делфини фалат у Вардар. :sneaky:

Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
Жали врбо, жали сестро, двете да жалиме, јас за мојта судба ле сестро, да живеам во земја што ја водат лудаци, ти за твојта судба ле сестро, да живееш во најголемите г*мна.
АМИН!
--- надополнето: 27 април 2012 во 11:06 ---
Се прашувам како би звучела реченицава изговорена од Лопатарко Споменичарски, дури пет пати ја има буквата „Р“ рррррр ррррр рррр
:pos::pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:Тлиста тлиесет и тли тлактолциња плават блм блм блм

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Јас сега првпат разбрав за 250 илјади евра за три врби.
Срам и резил... Очигледно некој типови заборавија што тоа чест и образ.

Kajgana Shop

На врв Bottom