L
Lu
Гостин
^ Прекрасен е
За што миленици е тоа?Кој сака кршен кочански ориз доколку го употребува во исхраната на милениците нека ми пише ЛП, ќе добие повеке инфо.
Можеш да го вариш за кучето како еден оброк со малку морков и мевце. Барем мојата така јаде како замена за дехидрат.За што миленици е тоа?
Нигде нема да најдеш Чивава на подарок.Da ne znae nekoj kade mozham da najdam chivava na poklon?
Moze nekoj ljubezen da mi podari kuce bilo so rasa . . . za da si go setam niz grad, sepak da ne bide nekoja neubava rasa ponudete pa ke se dogovorime ...
Знаеш колку кученца мали има во Вардариште кои чекаат да бидат прошетани?? Не се расни ама тоа не ги прави помалку вредни. Ако веке толку сакаш да го шеташ кучето подобро посвој и чувај го, таман и ти срекна и оно спасено.Moze nekoj ljubezen da mi podari kuce bilo so rasa . . . za da si go setam niz grad sepak da ne bide nekoja neubava rasa ponudete pa ke se dogovorime ...
Некој кој што добил многу кученца и нема побарувачка за купување,неможе да ги чува и ги поклонува.Ве читам сите вас што сакате на подарок да добиете чивава,маламут,хаски и многу сте ми смешни. Дај бе луѓе не пишувајте глупости ве молам! Кој нормален би ви дал на поклон таква раса освен ако не ви е близок роднина или пријател?