V
VirtualA
Гостин
или пак кај мене на ширден
MMMMMmmmm, sirden, ne sum jadel odamna.VirtualA напиша:или пак кај мене на ширден
Аман бе шо те исплашиле толкуAcid напиша:Незнам, мене повеќето прилепчани ми изгледаат како „подмукли“ луѓе.
Значи треба да се пазиш од нив. Ни еден момент не сум сигурен до прилепчанец, и секогаш мислам дека ми „кова“ нешто зад грб.
Се сеќавам дека и последен пат кога бев во Прилеп на натпревар, мораше да излеземе од градот со полициска придружба (од што се многу гостопримливи!) :twisted:
E, da, ama togas nemas potreba da vlezes vo Prilep, do restoranceto samo na Pletvar, i nazadAcid напиша:ЧЕ ДОМ, ЧЕ ЈАМ, ЧЕ ОМ?
Не ме мачи ама уопшто ништо : најнепосетен во смисла “Јас не сум го посетил никогаш“. А кој дрнда - прочитај се прво себе за да видиш :wink:DivotoKopile напиша:Hm...Najneposeten?????Pa ne znam za toa prv pat za ova od tebe slusam..Eve na primer jas da prenesam eden moj vpecatok od pp , deka imaat dobro pivo , osobeno dobra zabava za pivo festot, ednas godisno ama barem nekoj i toa go nemaat...I ne drndaj ziti se gluposti, ako imas neshto protiv prilepcani slobodno kazi ... ne se strami, gledam deka nehto te maci....