Приказна без крај... (додај логичен збор!)

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача.

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во

E

`EsCaPe`

Гостин
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој

iwo

Тоше Проески 4 еver
Член од
15 јуни 2007
Мислења
38
Поени од реакции
0
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер

E

`EsCaPe`

Гостин
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки што уринираа.

Kajgana Shop

На врв Bottom