Приказна без крај... (додај логичен збор!)

E

`EsCaPe`

Гостин
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки што уринираа. Но зима, ко зима, сите на плажа, па решија да си одат. А ураганот кој се ближел додека овај лижел сладолед, го оддувал него

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки што уринираа. Но зима, ко зима, сите на плажа, па решија да си одат. А ураганот кој се ближел додека овај лижел сладолед, го оддувал него в неповрат.

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки што уринираа. Но зима, ко зима, сите на плажа, па решија да си одат. А ураганот кој се ближел додека овај лижел сладолед, го оддувал него в неповрат. Тогаш

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки што уринираа. Но зима, ко зима, сите на плажа, па решија да си одат. А ураганот кој се ближел додека овај лижел сладолед, го оддувал него в неповрат. Тогаш фацата му

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки што уринираа. Но зима, ко зима, сите на плажа, па решија да си одат. А ураганот кој се ближел додека овај лижел сладолед, го оддувал него в неповрат. Тогаш фацата му ja

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки што уринираа. Но зима, ко зима, сите на плажа, па решија да си одат. А ураганот кој се ближел додека овај лижел сладолед, го оддувал него в неповрат. Тогаш фацата му ja пукнал

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки што уринираа. Но зима, ко зима, сите на плажа, па решија да си одат. А ураганот кој се ближел додека овај лижел сладолед, го оддувал него в неповрат. Тогаш фацата му ja пукнал со

Член од
25 март 2007
Мислења
204
Поени од реакции
14
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки што уринираа. Но зима, ко зима, сите на плажа, па решија да си одат. А ураганот кој се ближел додека овај лижел сладолед, го оддувал него в неповрат. Тогаш фацата му ja пукнал со shotgun

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки што уринираа. Но зима, ко зима, сите на плажа, па решија да си одат. А ураганот кој се ближел додека овај лижел сладолед, го оддувал него в неповрат. Тогаш фацата му ja пукнал со shotgun во

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки што уринираа. Но зима, ко зима, сите на плажа, па решија да си одат. А ураганот кој се ближел додека овај лижел сладолед, го оддувал него в неповрат. Тогаш фацата му ja пукнал со shotgun во levoto

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки што уринираа. Но зима, ко зима, сите на плажа, па решија да си одат. А ураганот кој се ближел додека овај лижел сладолед, го оддувал него в неповрат. Тогаш фацата му ja пукнал со shotgun во левото око

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки што уринираа. Но зима, ко зима, сите на плажа, па решија да си одат. А ураганот кој се ближел додека овај лижел сладолед, го оддувал него в неповрат. Тогаш фацата му ja пукнал со shotgun во левото око. Така разнесен

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки што уринираа. Но зима, ко зима, сите на плажа, па решија да си одат. А ураганот кој се ближел додека овај лижел сладолед, го оддувал него в неповрат. Тогаш фацата му ja пукнал со shotgun во левото око. Така разнесен запалил цигара

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки што уринираа. Но зима, ко зима, сите на плажа, па решија да си одат. А ураганот кој се ближел додека овај лижел сладолед, го оддувал него в неповрат. Тогаш фацата му ja пукнал со shotgun во левото око. Така разнесен запалил цигара и полека полека ја пушел се додека не се напушил до коска,..

Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.483
Поени од реакции
2
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди у пм, па после лево до семафорите. Ама во тој момент дошол другар му и му рекол: Абе зошто идеш у продавница? За да порачам едно пакетче ориз и така да можам да го испијам и Вардар и да одам до во вц. Арно ама имаше многу гужва па свртив лево на семафори онаму кај тој продавачот што продава семки и наместо да земам ја загледав убавата принцеза. Aма таа имаше чудни очи и тоа. Откако виде дека нема каде да оди, реши една вечер да и пријде на девојката, но таа зачудено го погледна и му рече: Абе копиљ што ме гледаш, да не сакаш да ме частиш ? А ? Тогаш, тој и рече: А мори што ми солиш памет , ај шетај и не ми грицкај од семкиве зошто ќе ти го пукнам тоа носот па да видиш ти убаво. И тогаш дојде Мајк и целиот растревожен почна да цимоли плачејки за изгубениот коњ,бидејки неговиот најдобар другар повеќе нема портокали за берење и круши за јадење па реши да направи сендвич. Но тогаш му дувна ветер и му ја однесе капата некаде далеку по долината и тој заплача. Во тој ветер имаше смрдеа со мирис на ванила и педери што се педерчеа и лезбејки што уринираа. Но зима, ко зима, сите на плажа, па решија да си одат. А ураганот кој се ближел додека овај лижел сладолед, го оддувал него в неповрат. Тогаш фацата му ja пукнал со shotgun во левото око. Така разнесен запалил цигара и полека полека ја пушел се додека не се напушил до коска,..И

Kajgana Shop

На врв Bottom